Bliža se novoletna moda

Kot bi mignila, boš zakorakala v praznični december …

7. 11. 2008

Zato ti predlagamo, da že danes začneš razmišljati, kako boš oblečena na vseh zabavah, ki se jih boš začela udeleževati že čez slab mesec!

Vse se začne s perilom

Ne pozabi na najbolj prefinjen dodatek na tvojem telesu, ki bo na ogled samo izbrancu in tebi. Izberi seksi kos, v katerem se boš počutila neverjetno seksi in zato izžarevala nagajivo energijo!

Strastno: Verjetno ni treba poudarjati, da je za praznični december v tvoji omari obvezen vsaj en kos rdeče barve … Ta naj še pred odhodom od doma razvname strasti!

Kristalizirano

Da se bo v veselem decembru vse svetlikalo, poskrbi s kristali na vrhnjih kosih oblačil. Če si bolj spretne sorte, si jih lahko na majico ali pulover našiješ kar sama, lahko pa običajna oblačila kombiniraš s kristali pritrjenimi na pasu, torbici, ogrlici, broški …

Svetleče: Da ne boš dobila vzdevka novoletna smrečica, izberi nevpadljiva oblačila in samo en kristalni detajl.

Noge – na ocenjevanju

Letos morajo biti čevlji kar se le da nenavadni, kajti zanimivi detajli se selijo v spodnje nadstropje.

Alternativno: Če imaš običajen čevelj, v katerem ti je tako udobno, da ga ne boš zamenjala ne glede na modne smernice, lahko pogled v noge pritegnejo gamaše. Letošnjo zimo so obvezen modni dodatek, ki te bo v mrzlih dneh tudi pogrel, na primer, ko se boš sprehajala med novoletnimi stojnicami.