Oblačila v TEJ barvi so videti najdražje (TRIK strokovnjakov, ki vedno deluje)

Sedem barv je na seznamu, in zagotovo obožuješ vsaj štiri med njimi! 😍

Oblačila v TEJ barvi so videti najdražje (TRIK strokovnjakov, ki vedno deluje) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2021

Verjetno ti ni tuje, da imajo barve svoje lastnosti, med katerimi je poleg filozofije razpoloženja tudi naša percepcija teh lastnosti, ki smo jim jih pripisali. Črno imamo na primer za klasično in elegantno, temna vijolična je barva, ki jo pogosto uporabljajo monarhije in izraža razkošje ter mistiko.

Katere pa so tiste barve, ki bodo tvoja oblačila naredila bolj razkošna?

Naše stilistke so pripravile seznam barv, v katerih boš naravnost blestela!

#1 Črna

Kot smo omenile, črna je barva, kateri prepisujemo eleganco, umirjenost, resnost, imamo jo za oblačilno klasiko, in kar je najlepše: super enostavna je za kombiniranje. Oblačila v črni bodo vedno videti dragoceno.

Preberi tudi: kako to poletje nositi belo barvo - svetuje Jasna Vale

#2 Bela

Pravo nasprotje črni je bela. Imamo jo za barvo nedolžnosti in svežine, je čista in umirjena, ljudi, ki nosijo belo, pa imamo za močne in odločne, zaradi česar so tudi oblačila videti premišljeno in z dobrim občutkom za estetiko.

#3 Rdeča

Barva ljubezni, ognjevitosti in strasti. Ker gre za zelo opazno barvo, ljudem, ki jo nosijo pripisujemo, da so drzni in samozavestni. Prav to celoten videz naredi še bolj luksuzen kot sicer.

Priporočamo: Te nepričakovane hlače letos nosijo vse zvezdnice

#4 Kraljevsko modra

Potrebujemo dodati še kaj? Kraljevsko moder odtenek že z imenom pove, da ga obožujejo kraljeve družine (po katerih se pretaka modra kri!?), zato je to tista barva, v kateri boš vedno videti kot dragocen dragulj.

#5 Smaragdno zelena

Še ena barva, ki jo najdemo med dragocenimi dragulji in zato daje občutek luksuza. Najbolj razkošni so temnejši odtenki, lepo do izraza pa pride tudi nekoliko bolj turkizno zelena.

Preberi še: Balerinke so nazaj in tu je 8 načinov kako jih nositi

#6 Bež

Gre za konzervativen odtenek, ki je nevtralen, pomirjujoč in fleksibilen. Zaradi svoje vsestranske narave ga je enostavno kombinirati, občutek luksuza pa daje predvsem v družbi bele in črne. Ni naključje, da je to pogosta barva dragih dežnih plaščev, kot na primer tistih, znamke Burberry.

#7 Vijolična

Ta barva združuje umirjenost modre in dinamiko rdeče. Je barva monarhov, saj v njej vidijo moč, plemenitost, razkošje, moč in ambicioznost. Predstavlja tudi ekstravaganco, kreativnost, modrost, samozavest in misterioznost, zato je nam najljubša, ko govorimo o barvah v katerih si videti razkošno.

Fotografije: Profimedia