6 mladih zvezdnic s TOP stilom

Cosmopolitan je pobrskal za super stili super mladih in zelo trendi zvezdnic.

6 mladih zvezdnic s TOP stilom (foto: Instagram) Instagram
29. 5. 2015

Taylor Swift

Taylor Swift je ena najbolj vplivnih žensk v glasbi, na vse višja mesta pa se vzpenja tudi v modnem svetu. Glede na to kako vplivna je, niti ni veliko presenečenje, da je njen najnovejši glasbeni videospot huda uspešnica ( Bad Blood ). Tako zelo gledan pa ni le zaradi glasbe same, ampak tudi zaradi dejstva, da je Taylor v njem sodelovalaz mnogimi znanimi obrazi, kot so Lena Dunham, Cara Delevingne, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Martha Hunt, Jessica Albo in mnogimi drugimi.

Lahko bi celo rekli, da videospot poveličuje žensko moč, saj vemo da so vse te ženske tudi v realnem življenju močne, vse pa tudi postavljajo modne smernice, tako na rdečih preprogah, kot tudi na ulicah. Izbrali smo torej pet žensk, ki se zavedajo, koliko so vredne in njihov najbolši styling, oziroma enega od mnogih stylingov, ki kar 'kričijo' v množici.

Bad blood

Začeli bomo seveda z vodilno vlogo v videospotu; Taylor Swift, ki vsakič, ko jo vidimo; pa naj bo to na ulici, odru, rdeči preprogi, modni pisti ( Victoria's Secret ) ali na zmenku s Calvin Harris – om, jemlje dih. Svoje stylinge ves čas nadgrajuje ter izdeluje svoj stil, po katerem postaja prepoznavna ( rdeča šminka! )

Pri njej je res težko izbrati styling, ki bi izstopal, saj že dolgo ne dela več napak, povezanih z modnim svetom. Za sliko s tem stilom smo se odločili, ker se nam celotna podoba zdi popolna za poletne dni , sploh, ker kombinezon spet postaja vse bolj priljubljen, bela barva pa v poplavi barv deluje prav osvežilno. Lahen, nareven make up se super prida k celotnemu videzu, čeprav me preseneča, da ni izbrala rdeče šminke. Nasplošno pa super styling.

Taylor Swift

Selena Gomez

Taylor sledi njena najbolša prijateljica Selena Gomez, ki se trenutno ukvarja z novo kampanjo znamke Adidas, kar se pozna tudi na njenem stilu. Sicer pa se ji malce bolj športen stil odlično poda. Črno bela kombinacija se ji odlično poda, edina stvar, ki pri celotni podobi malce izstopa je ogrlica, vendar ima pozitiven učinek. Pogumna izbira.

Selena Gomez

Cara Delevingne

Vendar pa se zbirka Taylorinih najbolših prijateljic tu ne konča. S tem naslovom se lahko ponaša tudi čedalje bolj znana Cara Delevingne. Pa imamo še en kombinezon. To dokazuje, da res postaja vse bolj priljubljen. Ali pa Taylor daje stilske nasvete svoji prijateljici. Črna barva ji na svetlo barvo las ter na njeno polt res pristoji. Najbolj pa nam je všeč dejstvo, da ni samo oblekla kombinezona in pomislila, da je to dovolj, vendar je celotni styling nadgradila s poslikavo telesa, ki nekako zaokroži celoten videz in pritegne poglede.

Cara Delevigne

Zendaye Coleman

Zelo všeč nam je tudi novi stil Zendaye Coleman, punca je močno nadgradila svoj stil. Od hip – hop stila iz dni, ko je igrala v šovo na Disney-u pa do danes, ko se lahko pohvali z izjemno eleganco. Stil inspiriran v petdesetih letih se ji odlično poda. Prav tako pa je super, ker ni izbrala prve pričeske na katero bi pomislili ob omembi petdesetih let, vendar se je odločila za visoko speto figo. Vidi se, da styling nosi z vso potrebno samozavestjo. Odlično pet!

Zendaye Coleman

Ellie Goulding

Na koncu pa imamo tu še bivšo punco Calvin Harrisa, ki naj bi se sedaj videval s Taylor, Ellie Goulding. Všeč nam je, da je Ellie inspiracijo za styling vzela iz 50ih let. Hlače z visokim pasom naredijo super učinek za postavo. Prav tako pa smo navdušeni, da z zgornjim delom ni pretiravala, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do katastrofe. Edina stvar, ki nas malce moti so čevlji. Na celotno podobo bi bolje delovali prefinjeni salonarji, saj bi styling naredili malce bolj ženstveni, vendar pa tudi čevlji, ki jih nosi niso katastrofalni.

Ellie Goulding

Avtorica članka: Albinca Podkrižnik,  dijakinja srednje oblikovne, smer: modno oblikovanje