5 čevljev, ki bi jih nujno morala imeti v omari

Zagotovo si se tudi ti že kdaj znašla v situaciji, ko nisi vedela, kaj bi obula  k določeni obleki. Problem bo za vselej rešen, če boš imela v svoji omari čevlje iz cosmo čevljarnice.

Alisha (69,95 €)  (foto: Aleks Štrokelj, promocijsko gradivo) Aleks Štrokelj, promocijsko gradivo
14. 2. 2013

 Salonarji

Čevlji, ki te bodo vedno rešili iz stilske zagate. Nosila jih boš k ozkim in širokim hlačam ter krilom vseh dolžin. V njih bodo noge videti daljše, kar ti bo dalo še dodatno mero samozavesti. Če bi rada, da bodo tvoje noge videti tudi vitkejše, izberi čim višjo peto.

Sandale

Klasika za svetlejše in toplejše dni. Pastelne barve, sveža bela, ki še vedno ostaja na zmagovalnih stopničkah,  romantični vzorci in ogromni volani na oblekah se letos nosijo z bež čevlji. 

Balerinke

Za kanček francoskega šika bodo poskrbele balerinke. V njih se boš počutila svobodno, saj ti dajo občutek, kot da skačeš bosa. Te ljubke čeveljce boš nosila povsod. Po­mladno modo si brez njih težko predstavljamo.

Gležnarji

Izberi si najbolj udobne, saj bodo po vsej verjetnosti postali tvoj zvesti spremljevalec podnevi in zvečer, z ozkimi kavbojkami ali elegantno obleko. A bodi previdna pri izbiri – naj segajo malo nad gležnjem, ne previsoko, ker ti lahko skrajšajo noge.

Škornji

Naj bodo minimalistični, z okroglo ali malenkost ošiljeno konico in naj segajo malo pod koleni. Če te rado zebe, spodaj obleci pletene nadkolenke, ki jih nagubaj tik nad robom škornja. Tako imaš lahko vsak dan drugo barvo nadkolenk. Nosila jih boš k ozkemu krilu in prevelikemu pletenemu puloverju.

 

Poletje: Ko bodo termometri kazali 25 stopinj Celzija in več, pa v svojo zakladnico spusti še pisane japonke in nizke sandale s paščki.

 

Pripravila: Maja Možic