3 videzi, s katerimi to poletje ne moreš zgrešiti (našle smo jih pri Commi)

Poletje je vedno v znamenju ležernosti in udobja, a tokrat mu dodaj še nekaj 'sočnosti' in pravega stila. Rumena kot sonce, bela kot pesek na plaži ali peščena, ki še dvigne temperaturo?

Obleka Comma Casual Identity, 69,99 € (foto: comma) comma
13. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

1 Bela kot pesek na plaži

Z belo poleti ne moreš zgrešiti. Z njo izražaš sproščenost na vrhuncu, popolno svobodo in čudovito lahkotnost. Da o vseh mogočih kombinacijah, ki jih prinaša bela, niti ne govorimo – nebo je meja!

Poletni namig: Če bi rada beli dodala malo več resnosti oziroma stila, s katerim si lahko tudi kraljica noči, bodi pozorna na kakovost materialov in predvsem kroje oblačil, ki jih izbiraš. Čudovite materiale in kroje najdeš pri Commi.

Obleka Comma, 119,99 €

2 Rumena kot sonce

Ujemi poletne ritme tako, da se oblečeš v barvo sonca. Rumena ti bo v hipu dala vso potrebno energijo, da doživiš poletje v vsem njegovem sijaju. V tej barvi ne boš ostala neopažena, 

Poletni namig: Nosi jo na plaži, v mestu, ob večernem druženju ... Če je kroj oblačila v rumenem preveč preprost, ga enostavno nadgradiš z modnimi dodatki ali kombiniraš z najbolj modnimi supergami, ki jih premoreš v omari. Za navdih si oglej ta stajling z obleko Comma. 

Obleka Comma Casual Identity, 69,99 €

3 Peščena, ki dvigne temperaturo

Peščeni odtenki spomnijo na barvo kože, zato so lahko popolnoma diskretni ali pa ravno nasprotno – izražajo drznost in zapeljivost. Od tebe je odvisno, za kateri videz se boš odločila, vedno pa imej v mislih, da se peščena odlično ujame s katerimikoli poletnimi vibracijami.

Poletni namig: Če bi rada peščeno popeljala na bolj elegantno potovanje, jo kombiniraj s črno in ji dodaj še modne dodatke, ki poudarijo ženstvenost. Pri Commi lahko poiščeš to peščeno majico, ki deluje prefinjeno tudi zaradi materiala.

Majica comma CI, 59,99 EUR, in kratke hlače Comma, 79,99 EUR