11 fantastičnih trikov, s katerimi boš na ASOSu prihranila čas in denar

Draga odvisnica od ASOSa, tole je zate!

11 fantastičnih trikov, s katerimi boš na ASOSu prihranila čas in denar (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2018

Poiskali smo nore trike, ki ti bodo prihranili čas in denar! Ob tvojem naslednjem naročilu jih nikakor ne pozabi uporabiti.

1. Obvezno naloži Googlov 'podaljšek' Honey

Zdaj se verjetno sprašuješ, o čem sploh govorimo, a gre za nujen pripomoček spletnega nakupovanja. Zakaj? Ta srček sam najde vse kode in popuste za tisto spletno trgovino, v kateri ravnokar nakupuješ. Hkrati pa bo te kode vnašal namesto tebe, ko boš napolnila svoj nakupovalni voziček. Povezava do Honey 'podaljška' je samo klik stran in najdeš jo TUKAJ.

2. Naroči se na ASOS novičke

Drži, da so lahko oglaševalska e-sporočila zelo puščobna in predvsem tečna, a na njihova se dejansko res splača prijaviti. Tako boš na tekočem z vsemi novičkami, popusti, kodami in seveda najnovejšimi trendi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos) on

3. Shrani artikle za pozneje

Vse kdaj pa kdaj res nismo prepričane o nakupu določenega kosa. Morda zaradi cene, morda zaradi netipične izbire za tvoj slog. ASOS ti pri takšnem trenutku priskoči na pomoč s 'Save For Later' oziroma 'Shrani za pozneje' gumbom. Takšni artikli potem ostanejo na tem seznamu 60 dni in v tem času boš morda dobila kak popust ali kodo, ki bo tvojo odločitev o nakupu pretehtala.

4. Skrbno vnesi svoje osebne podatke

Koda za 10% popust ob tvojem rojstnem dnevu? Seveda ne boš rekla ne! Da jo dobiš, pa bodi natančna pri vnašanju svojih osebnih podatkov. Le tako boš namreč kode, ki bodo osebno namenjene samo tebi, tudi dobila. ASOS se namreč tudi po tvojih podatkih orientira po tem, kakšne kode potem v e-novičkah prejmeš.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos) on

5. Bodi pozorna na čas

Če želiš biti vedno na tekočem z zadnjimi trendi in kosi, kar jih ASOS premore, je naslednji nasvet nujen zate. Vse nove trende spletna trgovina običajno naloži takoj zjutraj ali pa zvečer. Tako ne boš nepotrebno zapravljala časa z nenehnim obiskovanjem strani in vedno boš med prvimi dobila dostop do novitet.

6. Poišči kode tudi drugje

Veliko spletnih strani ponuja posebne kode, ki jih lahko uporabiš tudi sama, čeprav nisi iz Anglije. Najdeš jih tudi v različnih Facebook skupinah ali na Instagram profilih, ki načrtno iščejo kode in jih delijo s svojimi sledilci. Splača se biti del kuponske skupnosti in izkoristiti še dodatne akcije ali morda zastonj poštnino.

7. Povzpni se vse do A-liste

Če veliko nakupuješ, potem veš, da večina spletnih trgovin svoje kupce nagrajuje s točkami. Nič drugače ni pri ASOSu. Lojalnost do znamke ti prinese še posebne popuste, ki niso dostopni vsem in so na voljo samo najbolj zvestim strankam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos) on

8. Dobro izkoristi informacije, ki jih ASOS ponuja

Da ne boš ob prispelem paketu razočarana, ker ti stvari ne bodo prav, bodi pozorna na vse informacije, ki jih ponujajo. Vsi opisi artiklov so zelo natančni in vse mere podane. Lahko si tudi ogledaš, kako bi kak kos izgledal na samem telesu. Tako ne boš izgubljala časa z nepotrebnim vračanjem artiklov, ki ti ob prejetju paketa ne bodo prav.

9. Uporabljaj zavihka 'NOVO' in 'SPET NA ZALOGI'

Da ne boš vsakič znova pregledovala vseh produktov, uporabi ti dve možnosti. Tako se ti bodo prikazali le na novo dodani artikli in tisti, ki so jih ponovno dobili na zalogo. Ker gre za angleško stran, bo seveda pisalo v angleščini, in sicer 'New in' ter 'Back in stock'.

10. Osebni stilisti so tvoji najboljši prijatelji

Nisi čisto prepričana, da ti bo nekaj pristajalo? Ampak te vseeno zelo mika, da bi kupila? Ne delaj tega! Za takšne primere ima ASOS na voljo 12 osebnih stilistov, ki so ti na voljo za nasvete in iskanje artiklov, ki bodo tvoji obliki telesa najbolj pristajali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos) on

11. Nakupuj na Črni petek

Kljub temu da gre predvsem za ameriški dan popustov, se je zelo prijel tudi v Evropi. Veliko ponudnikov, med njimi tudi ASOS, ponuja na ta dan še posebej nore popuste, zato se ti vsekakor splača preveriti tudi letošnjo ponudbo.

Napisala: Nina Skok

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: Oversized srajca je preteklost, modni mesec napoveduje TA model! ali pa Našli smo dostopno različico TOP jesenske oprave Kate Middleton (+ kje jo lahko kupiš!)

Priporočamo tudi: Enostaven TRIK, kako se v trenutku znebiš naelektrenih las