10 najlepših večernih oblek, ki smo jih videli novembra

Na prvi decembrski dan smo se ozrli nazaj in izbrali najlepše večerne obleke, ki so jih zvezdnice nosile pretekli mesec.

10 najlepših večernih oblek, ki smo jih videli novembra (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2014

Na podelitvi American Music Awards 2014 je blestela Selena Gomez, ki nas je prepričala s preprosto dolgo črno obleko Armani Privé z zapeljivim izrezom na hrbtu.

Banks

Elizabeth Banks je na premieri novega dela priljubljene franšize Igre lakote prisotne očarala s čudovito kreacijo, pod katero se je podpisal modni oblikovalec Elie Saab.

Hayek

Na dogodku Art and Film Gala v Los Angelesu nas je z elegantno belo opravo prepričala igralka Salma Hayek.

Kate

Kate Hudson je v vijoličasti obleki Stelle McCartney privabljala poglede na dobrodelnem dogodku Baby2Baby.

Lupita

Novembra so v New Yorku podelili nagrade Women Of The Year. Igralka Lupita Nyong'o si je za rdečo preprogo omislila glamurozno Chanelovo obleko.

Lawrence

Jennifer Lawrence že od nekdaj prisega na Dior, zato je bil izbor večerne obleke za premiero novega dela franšize Igre lakote v Los Angelesu pričakovan. In znova je bila videti fenomenalno.

Kate

V Guggenheimovem muzeju v New Yorku so podeljevali nagrade Hugo Boss. Nam se je v spomin najbolj vtisnila obleka, ki jo je nosila igralka Kate Bosworth.

Keira

Na projekciji filma The Imitation Game v Los Angelesu je v beli Chanelovi obleki izstopala ljubka Keira Knightley.

Emily

V Hollywoodu so podelili nagrade Governors, kjer je na rdeči preprogi v rožnati obleki Michaela Korsa blestela Emily Blunt.

Margot

Harper's Bazaar je nagrade Women of the Year podeljeval v Londonu, vse oči pa so bile uprte v igralko Margot Robbie, ki je pozornost kradla v rumeni obleki modne oblikovalke Rosie Assoulin.