10 modnih trendov, ki jih moraš preizkusiti v letu 2015

Vodnik, s katerim boš popestrila svojo zimsko garderobo in se kot prava modna poznavalka podala v pomladno sezono.

10 modnih trendov, ki jih moraš preizkusiti v letu 2015 (foto: Primož Predalič, promocijsko gradivo, Profimedia) Primož Predalič, promocijsko gradivo, Profimedia
4. 2. 2015

1 Zaljubi se v belo moško srajco

... ki ti daje moč in samoza­vest. Pospravi vse srajce iz raztegljivega materiala in pogosteje pokukaj v njegovo omaro za suknjičem, širokimi hlačami in srajco.

Srajca

Bluza, Warehouse (52 €)

2. Naredi modni vodič za preživetje

In spisek izdelkov, ki jih boš obdržala in ki jih boš podarila naprej. Daljši rok uporabe imajo športna oblačila, rožaste obleke, jakne iz umetnega krzna, prosojne pletenine, ki jih boš v novih kombinacijah nosila tudi prihodnjo sezono.

Vodič

3. Začni (več) kupovati na spletu

Tako boš prihranila denar za pot in hkrati nosila edinstvene kose. Klikaj na:

www.asos.com
www.shop.mango.com
www.riverisland.com
ebay.co.uk
www.cosstores.com
www.dsw.com
www.yoox.com

4. Ustvari modno anarhijo

V svoji omari. Obleke, ki jih imaš za posebne priložnosti (bleščice, čipka ali rese), si obleci kar tako, za vsak dan. V družbi pletenega puloverja se bodo počutile povsem varno. Predstavi v drugačni luči tudi športne kose. Pulover s kapuco obleci h krilu iz tila.

Moda

Obleka, Tally Weijl (29,95 €)
Pulover, Pull&Bear (25,99 €)

5. Domača obrt

Vezenine, kvačkanje, nakit iz lesa, preje, etno potiski, 3D-dodatki - so trendi, ki jih prinaša pomlad. Zato le veselo na delo. Ustvari svojo vezenino na obleki ali si izdelaj svoj rožast obroč ali klobuk.

Obrt

Verižica, Fino Fino (19,20 €)
Obroč, Asos (28,57 €)

6. Preseneti z novim videzom

Kupi si nekaj povsem neobičajnega. Če si bila do zdaj večinoma v kavbojkah, si privošči elegantno obleko. Obišči frizerja in si skrajšaj lase. Preizkusi, kako je biti nova ti.

Priporočamo: 10 najbolj odbitih (zabritih) zvezdniških pričesk

7. Kupi si (vsaj) en usnjen kos

Ki ga ne boš nosila le na rokerskem koncertu, ampak tudi v službi. Elegantna oblačila, ozke obleke, široke hlače, prehodni plašči se bodo spomladi važili v sijočem ali mat materialu – usnju.

Plašč

Plašč, Warehouse (227 €)

8. Spodnje perilo kot oblačilo

Postani zapeljiva fatalka. Čipkast modrček, bodi z bleščicami, opazne modne naramnice – že kar nekaj časa čakajo, da jih pokažeš. Zato ni nič hudega, če pozabiš zapeti kak gumb na srajci ali izbereš čisto tanek prosojen pulover.

Modrc

Modrček, H&M (14,99 €)

9. Prepusti se modi iz sedemdesetih

In skoči v prosojno hipi obleko in semiš škornje. Plise, resice, rožasti potiski in vezenine so prvi znanilci nove modne sezone.

obleka

Obleka, Zara (39,95 €)

10. Pretresi zimsko garderobo

Z barvnimi dodatki. Bodi skrajno strastna pri izbiri. Nabavi torbico, ki bo izstopala iz zimske garderobe. Bodi prva znanilka pomladnih barv in sledili ti bodo tudi drugi.

Torbica

Pripravila: Maja Možic
Fotografije: Primož Predalič, promocijsko gradivo, Profimedia
Opomba: Navedene cene so veljale pred razprodajami.