Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Si se že prijavila na VIKEND kraljevskega razvajanja, razgibavanja in damskega negovanja na elitni lokaciji? Pohiti, ker si ga dejansko LAHKO privoščiš!

11. 10. 2023
Si se že prijavila na VIKEND kraljevskega razvajanja, razgibavanja in damskega negovanja na elitni lokaciji? Pohiti, ker si ga dejansko LAHKO privoščiš! (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Kdo, kako in zakaj ti ponuja tako vrhunsko in ekskluzivno priložnost, da narediš res nekaj odličnega zase? Nihče drugo kot kondicijska trenerka Vida Macura Maglica, ki se je odločila, da tudi vsem nam, ''navadnim smrtnicam'', omogoči kraljevsko vikend doživetje.

Prepričane smo, da v teh jesenskih dneh že malce pogrešaš poletno sproščenost in brezskrbnost, zato je to tudi idealna priložnost, da doživiš še en nepozabni vikend na morju.

Pa ne samo to, Vida ti v sodelovanju z vodstvom hotela Kempinski Adriatic Istria na Hrvaškem pripravlja aktivni vikend razvajanja, razgibavanja in damskega negovanja, ki si ga lahko privoščiš in ki bo dobesedno napolnil tvoje baterije.

Število mest je omejeno, vendar imaš neznansko srečo, saj so zaradi velikega povpraševanja prijave na Sanjski Fitness & Wellness vikend podaljšane do 19. oktobra!

Ta oddih kot iz sanj Luxury Bootcamp Extreme® te v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istra Hrvaška čaka od 20. do 22. oktobra. Doživela boš razvajanje z vsemi hotelskimi privilegiji, od sproščanja v bazenih in savnah do uživanja v odlični istrski kulinariki, obenem pa priložnost, da vikend po želji dopolniš še z rekreacijo.

Pohiti, na voljo je le še nekaj mest!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Kaj lahko pričakuješ od aktivnega oddiha sredi idile?

V treh dneh uživanja ob morju lahko izkoristiš priložnost, da se spoznaš z različnimi programi vadb patentirane blagovne znamke Extreme Training®. Vida bo na lokaciji z veseljem odgovarjala na vprašanja in ti pomagala odkriti, katera njena vadba najbolj ustreza tvojim željam in pričakovanjem.

Vadbe v sklopu Extreme Training®, ki navdušujejo po vsem svetu, vključujejo kopico dinamičnih programov, od Extreme Dance in vedno popularnega Extreme Training, do specializiranih kot so Grow Your Booty in Abs & Booty Workout. Lahko se boš, če boš želela, tudi udeležila treningov in kar na lokaciji izkusila vse njene najbolj odmevne vadbene programe.

Razvajaj se po neverjetno dostopnih cenah!

Če že premišljuješ, da si takšnega prestižnega razvajanja verjetno ne moreš privoščiti, te bo presenetilo, kako dostopne so v resnici cene za praktično vse ponujene pakete. Vida je poskrbela, da lahko vsakdo najde sebi najbolj primeren paket, odvisno tudi, če se le želiš sproščati v hotelski ponudbi in si vzeti nekaj časa zase, če želiš preizkusiti vadbe in se tako znebiti vsakodnevnega stresa, ali pa, če morda prideš s prijateljico ali partnerjem v iskanju druženja in zabave.

Vsak paket vključuje tudi darilo dobrodošlice v vrednosti 50 evrov.

Ker je na voljo le še nekaj prostih mest, izkoristi priložnost za ta nepozabni oddih že danes. 

Prav posebni paket, t. i. Luxury paket, je seveda tisti, ki ti je najbolj pisan na kožo, saj poleg vseh aktivnosti z Vido dobiš še neomejen vstop v bazene in savne hotela Kempinski Adriatic Istra Hrvaška ter udeležbo na zabavi z večerjo. Nameščena boš v dvoposteljni Superior sobi, zajtrk in večerja sta vključena, cena za vse 3 dni takšnega aktivnega in nepozabnega vikenda pa je izredno ugodna – le 299 evrov! 

Luxury Bootcamp Extreme® paketi (vsi vključujejo darilo dobrodošlice v vrednosti 50 EUR):

3 dnevni paket Basic

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih
49 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 249 EUR / osebo)

3 dnevni paket Premium

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih, party večerja
99 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 360 EUR / osebo)

3 dnevni paket Luxury

namestitev s polpenzionom, neomejen vstop v bazene in savne, treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih, party večerja
299 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 989 EUR / osebo)

Več informacij o dogodku dobiš na uradni strani Luxury Bootcamp Extreme®, kjer se tudi prijaviš.

Pohiti in si zagotovi eno zadnjih mest! Verjemi, ne bo ti žal.

Ne spreglej pa tudi širokega nabora prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebuješ za zdrav in uravnotežen vsakdan. »Ti prehranski dodatki so, bi lahko rekla, kot moji otroci. Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domač proizvod,« je pred kratkim za Cosmopolitan povedala Vida Macura Maglica.