Te po pasulju vedno napenja? Samo to začimbo mu dodaj med kuhanjem (in nič ne boš napihnjena)

15. 7. 2023
Deli

Nikar se mu ne izogibaj, ker napihuje. Le to mu moraš dodati!

1 / 3
Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo

Ne ješ pasulja, ker te po njem vedno grozno napenja?

Fižol je odličen vir beljakovin, vitaminov B, folne kisline in vlaknin, ki znižujejo holesterol, zato bi bilo res škoda, da ga ne bi vključila v svojo prehrano - še posebej, če imaš težave z glutenom, saj ga ne vsebuje.

Preveri, kako pripraviš najboljši pasulj, po katerem ne boš čisto nič napihnjena. ->>>

Preberi več na Metropolitan.si

Brazilska dieta: V 30 dneh do 10 kilogramov manj (+ jedilnik)

Novo na Metroplay: Karin Velikonja | Slovenka, ki je odprla prvi holistični studio v Evropi