Lifestyle Promocijsko sporočilo

To je avto, v katerega se boš NORO zaljubila (narejen za punce, ki imajo rade lepe, pametne IN preproste)

27. 2. 2024
To je avto, v katerega se boš NORO zaljubila (narejen za punce, ki imajo rade lepe, pametne IN preproste) (foto: Opel)
Opel

Drzen, še bolj čustven in še bolj intuitiven za upravljanje. Tako opisujejo novi model Oplove Corse. Le kaj bi si lahko kot ženska še bolj želela? A ta avto ti ponuja še veliko več! 🤩

Pa gremo lepo po vrsti, da ti ga predstavimo.

♥ Drzna zunanja podoba

Ko govorimo o videzu, ti bo nova Opel Corsa vzela dih s svojimi popolnimi razmerji in natančnostjo, ki sega do najmanjše podrobnosti. Ima drzen in obenem čist videz (v skladu z usmeritvijo blagovne znamke, da je okolju prijazna, brez kromiranih zunanjih delov). In še malo presenečenje: napis Corsa je zdaj na sredini prtljažnih vrat.

♥ Čudovita notranjost

Corsa s številnimi novostmi tudi v notranjosti ustvarja sodobno vzdušje. K temu prispevajo novi vzorci oblazinjenja sedežev in pa nova oblika prestavne ročice in volana. Pa še vizualni (in tudi tehnični) vrhunec: popolnoma digitalna armaturna plošča z novim informativno-razvedrilnim sistemom.

Ta ima izboljšane grafične in multimedijske zmogljivosti ter zmogljivosti računalniškega vida, kar zagotavlja bolj integriran, pomensko ozaveščen in stalno prilagodljiv sistem v notranjosti, ki se lahko razvija glede na tvoje želje.

♥ Pripravljenost pomagati

Navigacijski sistem v tem avtu ti omogoča, da kar najbolj udobno in hitro dosežeš svoj cilj in tako prihraniš živce in čas. Spletno iskanje točk zanimanja bo tvojo novo Corso pripeljalo neposredno do želenega cilja. Poleg tega ti bo omogočila izogibanje prometnim zastojem, vključila informacije o parkiranju in brezžično posodabljala zemljevide.

Ko nova Corsa zasliši ''Hej, Opel'', so jo v hipu sama ušesa in je takoj pripravljena sprejeti tvoja navodila. Naravno prepoznavanje govora je popolnoma integrirano, prav tako kot celoten informativno-razvedrilni sistem.

Dodatno udobje ti prinaša še ena posebnost nove Opel Corse: prvič lahko z njo brezžično povežeš svoj pametni telefon, združljiv z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto, ter ga tudi brezžično polniš.

V novi Corsi pa so ti na voljo številni drugi najsodobnejši asistenčni sistemi, ki ti omogočajo bolj sproščeno vožnjo in manevriranje – vse od parkirnega pomočnika spredaj in zadaj, 130-stopinjske panoramske vzvratne kamere in sistema opozarjanja na mrtvi do opozorilnika za nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem v sili in zaznavanjem pešcev, pomoči pri ohranjanju voznega pasu, prepoznavanja prometnih znakov ter opozarjanja na utrujenost.

♥ Super pogon

Čudovito Corso poganjajo motor z notranjim izgorevanjem, baterijsko-električna različica ali blagi hibrid. Res je, novi model se lahko pohvali tudi s tem novim, hibridnim pogonskim sklopom: je namreč prvi Opel z 48-voltnim hibridnim sistemom. Glede na vozne razmere bencinski motor in elektromotor delujeta skupaj ali ločeno, da sta zagotovljena optimalna poraba energije in zmogljivost.

Za še več občutka o tem novem lepotcu in za veliko zabavne vsebine, povezane z novo Corso, pa si oglej objave na Oplovem profilu na Instagramu.

Takole je na primer Oplovo novo Corso doživela naša vplivnica Sanja Grohar, ki je znana po tem, da ima rada vse modno in lepo. 😉

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)