Lifestyle Promocijsko sporočilo

Spoštuješ SEBE in okolje? Potem izberi ekološko LINIJO, ki to dokazuje!

19. 6. 2024
Spoštuješ SEBE in okolje? Potem izberi ekološko LINIJO, ki to dokazuje! (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Kaj praviš na lepotno rutino, ki bo več kot neškodljivo in obenem zares učinkovito poskrbela zate? Poznamo linijo za osebno nego, ki to zlahka doseže. Poleg tega pa ti priporočamo še izdelke za dom, ki so prav tako tebi in okolju prijazni. Beri dalje. 👇  

Nič ne bomo ovinkarile, gre za Eurospinovo Amo Essere Eco, naravno in ekološko blagovno znamko, namenjeno negi doma in osebni negi, ki jo odlikuje predvsem hipoalergenost – izdelki ne vsebujejo težkih kovin in so okolju prijazni. 

Zakaj bi se morala odločiti za osebno nego brez težkih kovin?

Težke kovine, kot je na primer živo srebro v milih, kremah in losjonih, štejejo med hormonske motilce in so lahko vzrok za številne bolezni (npr. bolezni živčnega sistema in avtoimunske bolezni). Torej res ne potrebuješ nobenega dodatnega razloga, da izbiraš kozmetične izdelke, ki teh škodljivih snovi ne vsebujejo.

Linija ekološke kozmetike Amo Essere Eco združuje organske izdelke, in sicer micelarno vodo, tonik, kremo za obraz in šampone za naravno lepo kožo in lase. Prav vsi bodo za tvojo kožo in lase poskrbeli optimalno - tako, da bo tvoje telo maksimalno negovano, obenem pa se boš izognila alergijam in drugim tveganjem za bolezni.

Lepotni strokovnjaki pravijo, da je čiščenje kože, torej odstranjevanje nečistoč, odvečnega seruma in ostankov ličil, s čimer preprečimo mašenje por, eden najpomembnejših korakov nege. V liniji Amo Essere Eco boš za ta namen našla ekološki tonik za obraz z izvlečkom magnolije, cvetov sleza in vrtnice, ki kožo očisti nečistoč in ji povrne svež videz, in ekološko micelarno vodo, ki nežno odstrani ličila, kožo očisti in neguje. 

Ne pozabi: Koža, ki je redno očiščena, navlažena in zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in prostimi radikali, se bo počasneje starala.

Lepotni ritual kot čas zase

Nego s temi izdelki vzemi kot lepotni ritual in kot čas, namenjen samo tebi. To naj bo na primer priložnost za sprostitev in počitek po napornem dnevu – masaža bo spodbudila prekrvavitev in zmanjšala stres, medtem ko bodo dišave aromatičnih izdelkov nate delovale pomirjujoče. Poleg tega nega sama po sebi izboljšuje razpoloženje, splošno počutje in tudi samozavest, saj s tem narediš nekaj zase in koža ti to povrne z zdravjem in lepoto. 

Nate čakajo: tekoče milo za roke in obraz, ekološka micelarna voda in ekološki tonik za obraz, ekološka krema z organskimi sestavinami z izvlečkom magnolije, vrtnice in arganovega olja ter ekološka krema z izvlečkom magnolije, vrbe in vrtnice, organski gel za prhanje z oljčnim oljem in izvlečkom ovsa, šampon za vsakodnevno umivanje las z organskim oljčnim oljem in izvlečkom ovsa, ki je pakiran v 98 % reciklirani plastični embalaži, in gel za intimne predele za vsakodnevno zaščito kože z ekološkim oljčnim oljem ter ekološkim izvlečkom ovsa in timijana.

Eurospin

Osebni negi dodaj še okolju prijazno nego doma

Morda nisi pomislila, a v svoje telo vnašaš težke kovine in druge neprijazne snovi tudi z izdelki, ki jih uporabljaš za nego doma. Ko na primer pomivaš posodo, lahko detergenti, ki jih uporabljaš, vsebujejo zdravju škodljive snovi, pa ko na primer pereš perilo, se moraš zavedati, da koža vpije vse, kar je na njej ... Zato nikakor ni vseeno, katere čistilne izdelke uporabljaš. Ekološka linija čistil Amo Essere Eco za čiščenje je certificirana linija z oznako Ecolabel, namenjena vsem, ki jim je mar za svoje zdravje in tudi za okolje (zdravo okolje pa seveda spet vpliva na naše zdravje). Linija vsebuje izdelke za pranje perila in čiščenje ter je hipoalergena in testirana na težke kovine. Če želiš čist in obenem varen dom, veš, kaj boš izbrala.

Nate čakajo: tablete za pomivalni stroj, ki ne vsebujejo dišav, barvil in fosforja ter so učinkovite tudi pri nizkih temperaturah (30 °C), koncentrirani detergent za posodo (hkrati tudi za ponovno polnjenje), ki ti je na voljo z vonjem naravnih limoninih esenc, detergent v prahu za pranje perila, ki je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah, ter tekoči detergent s certifikatom Ecolabel, primeren za pranje belega in barvnega perila, čistilo za steklo, razpršilo za razmaščevanje in čistilo za tla.

Dodana trajnostna vrednost: Izdelki so narejeni s posebnim poudarkom na varovanju okolja – tudi embalaže so iz reciklirane plastike in kartonske s certifikatom FSC.

Eurospin

Odloči se torej za svoje dobro počutje, ki vljučuje tudi prijaznost do okolja, z Eurospinovo ekološko linijo izdelkov Amo Essere Eco.