Veš, tista zgodba 3-letnega Jošta, ki je ostal sam v bolnišnici? Znano je, kaj se je zgodilo potem

23. 2. 2024
Slika je simbolična. (foto: Profimedia)
Profimedia

Zgodba malega Jošta, ki je več dni sam preživel v bolničnici, je ganila številne. A zgodba je zdaj dobila svoje nadaljevanje.

V teh dneh je po spletu zaokrožila zgodba malega 3-letnega Jošta, ki je kar nekaj dni v bolnišnici preživel sam. Zgodbo, ki je bila objavljena na Instagram profilih številnih vplivnic, si lahko v celoti prebereš TUKAJ. A zgodba se tukaj še ni zaključila. Na Instagram zgodbah vplivnice Tine Stubljar smo našle tudi nadaljevanje te težke zgodbe malega Jošta. Kaj se je zgodilo, pa si preberi spodaj.

Tina je v svoji objavi zapisala:

"Takih zgodb je ogromno, sem pa izvedela, da je imel danes ves čas ob sebi vzgojiteljico oz. nekoga od zaposlenih, ki naj bi bil tako potem z otročki. Naj bi bil vesel in se igral danes z njo. Sem pa izvedela tudi, da je fantek danes odšel domov in da sta ga prišla iskati oba starša in da ju je bil vesel. Vseeno pa upam, da uspem izvedeti še kakšno informacijo, ker srčno upam, da se za štirimi stenami ne dogaja kaj hujšega, glede na to, da vem, zaradi česa je bil sprejet," je Tina zapisala v svoji Instagram zgodbi. Glede na to, koliko ljudi se je odzvalo na zgodbo malega Jošta in delilo svoje izkušnje iz pediatričnih bolnišnic po Sloveniji, pa je takšnih primerov, ko starši svoje dojenčke in otroke pustijo same v bolnišnici veliko veliko preveč.

Ne spreglej:

Preberi še dve zgodbi, ki namigujejo, da Joštov primer žal ni osamljen:

  • "Tudi jaz sem že to doživela, ko sva bila z mojim enomesečnim sinom na pediatrični kliniki zaradi operacije pruha. V isti sobi pa nekaj dni star novorojenček, ki je bil na operaciji danke. Je sicer dobil obisk enega od staršev vsak dan za tri ure, ampak potem je pa ostal sam. Ogromno je jokal. Kar naprej sem mu popravljala dudo, ampak je bolj malo zaleglo. Takrat ti pa gre polno vprašanj po glavi. Kako? Zakaj? Težke so take zgodbice, posledice pa nosijo seveda otroci," je zapisala ena od Tininih sledilk.
  • "Pred 14 dnevi sva bila z malčkom na neonatalnem oddelku v Pediatrični kliniki. Punčke stare 14 dni starši niso prišli niti obiskati. Dihala je s pomočjo maske. V bistvu sem bila v sobi edina, ki je bila vseskozi poleg malčka. Ostali starši so prišli za kakšno uro na obisk. Mislim, da Jošt ni osamljen primer, da je tega ogromno."

Vsekakor upamo, da ima zgodba malega Jošta in vseh ostalih otročkov, ki so iz takšnega ali drugačnega razloga pristali v bolnišnici, srečen konec. 

Morda te zanima še: Presenečenje! Princesa na nenapovedanem obisku v Sloveniji (in razkrila, da ima slovenske korenine)

Preberi tudi: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ