Puščaš sveže piščančje meso v hladilniku? NIKAR (zgodi se lahko TO)

18. 5. 2023
Deli
3 / 3
Profimedia

Kaj pa preostalo meso?

Za surovo govedino je priporočljivo 5 dni, za kuhano govedino 3-4 dni.

Surova slanina je lahko v hladilniku teden dni po odprtju, tudi do dva tedna, če ni odprta. Kuhana slanina do 5 dni.

Surovo mleto meso je lahko v hladilniku do 2 dni, kuhano mleto meso pa ne več kot 4 dni.

Surovo svinjino največ 2 dni, kuhano do 4 dni.

Celo šunko lahko v hladilniku hraniš cel teden, če pa je narezana, le 4 dni.

Si se kdaj vprašala, zakaj te po uživanju zdrave hrane tako pogosto napenja? To je RAZLOG!

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Materinstvo ti da novo dimenzijo organizacije, produktivnosti in empatije" | Sonja Šmuc