Aktualno Promocijsko sporočilo

Privošči si aktivno razvajanje na prestižni lokaciji – ne boš verjela, kaj vse je vključeno in kako dostopne so cene

17. 8. 2023
Privošči si aktivno razvajanje na prestižni lokaciji – ne boš verjela, kaj vse je vključeno in kako dostopne so cene (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Običajno je kraljevsko razvajanje na elitnih lokacijah le izsek iz kakšnih divjih sanj, zato se je kondicijska trenerka Vida Macura Maglica odločila, da v sodelovanju z vodstvom hotela Kempinski Adriatic Istria na Hrvaškem organizira nepozabni aktivni vikend razvajanja, razgibavanja in damskega negovanja, ki so ga lahko končno privoščiš. A pohiti, število mest je omejeno. 

Ravno ko boš v prvih pravih jesenskih dneh pričela pogrešati ugodje poletne sproščenosti, lahko izkoristiš še en vikend na morju in se udeležiš ekskluzivne izkušnje Luxury Bootcamp Extreme®. Od 20. do 22. oktobra te v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istria Croatia čaka oddih, kot iz sanj – razvajanje z vsemi hotelskimi privilegiji, od sproščanja v bazenih in savnah, do uživanja v odlični istrski kulinariki, obenem pa priložnost, da vikend po želji dopolniš še z malce rekreacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Aktivna sredi idile

V treh dneh uživanja ob morju lahko izkoristiš tudi priložnost, da se spoznaš z različnimi programi vadb patentirane blagovne znamke Extreme Training®. Vida bo na lokaciji z veseljem odgovarjala na vprašanja in ti pomagala odkriti, katera njena vadba najbolj ustreza tvojim željam in pričakovanjem.

Vadbe v sklopu Extreme Training®, ki navdušujejo po vsem svetu, vključujejo kopico dinamičnih programov, od Extreme Dance in vedno popularnega Extreme Training, do specializiranih kot so Grow Your Booty in Abs & Booty Workout. Lahko se boš, če boš želela, tudi udeležila treningov in kar na lokaciji izkusila vse njene najbolj odmevne vadbene programe.

Razvajanje neverjetno dostopnih cenah

Če že premišljuješ, da si takšnega prestižnega razvajanja verjetno ne moreš privoščiti, te bo presenetilo, kako dostopne so v resnici cene za praktično vse ponujene pakete. Vida je poskrbela, da lahko vsakdo najde sebi najbolj primeren paket, odvisno tudi, če se le želiš sproščati v hotelski ponudbi in si vzeti nekaj časa zase, če želiš preizkusiti vadbe in se tako znebiti vsakodnevnega stresa, ali pa, če morda prideš s prijateljico ali partnerjem v iskanju druženja in zabave.

Vsak paket vključuje tudi darilo dobrodošlice v vrednosti 50 evrov, trenutne znižane cene paketov pa so na voljo le v prvem obdobju ponudbe. Ker je seveda število mest omejenih, izkoristi priložnost za ta nepozabni oddih že danes. 

Prav posebni paket, t.i. Luxury paket, je seveda tisti, ki ti je najbolj pisan na kožo, saj poleg vseh aktivnosti z Vido dobiš še neomejen vstop v bazene in savne hotela Kempinski ter udeležbo na zabavi z večerjo. Nameščena boš v dvoposteljni Superior sobi, zajtrk in večerja sta vključena, cena za vse 3 dni takšnega aktivnega in nepozabnega vikenda pa je v trenutni poletni ponudbi izredno ugodna – le 299 evrov! 

Luxury Bootcamp Extreme® paketi (vsi vključujejo darilo dobrodošlice v vrednosti 50 EUR):

3 dnevni paket Basic

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih
49 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 249 EUR / osebo)

3 dnevni paket Premium

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodtkih, party večerja
99 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 360 EUR / osebo)

3 dnevni paket Luxury

namestitev s polpenzionom, neomejen vstop v bazene in savne, treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih, party večerja
299 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 989 EUR / osebo)

Več informacij o dogodku dobiš na uradni strani Luxury Bootcamp Extreme®, kjer se tudi prijaviš.

Ne spreglej pa tudi širokega nabora prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebuješ za zdrav in uravnotežen vsakdan. »Ti prehranski dodatki so, bi lahko rekla, kot moji otroci. Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domač proizvod,« je pred kratkim za Cosmopolitan povedala Vida Macura Maglica