Pozor, novi Cosmo! To številko moraš imeti, ker ...

25. 11. 2015
Pozor, novi Cosmo! To številko moraš imeti, ker ...

V četrtek, 26. novembra, izide nova številka tvoje najljubše revije, ki jo tokrat šest močnih žensk in modnih ikon, o katerih govori cel svet. Hitro preveri, kaj te čaka v novi številki!

Decembrski Cosmo je nekaj posebnega. Pa ne samo, ker je zadnja številka v letu in ker je praznično obarvan. V njem najdeš polno idej za darila, obsega kar 160 strani, priloženo ima darilo, ki si ga tokrat lahko celo izbereš: šminko ali lak za nohte znamke Catrice.

In kar seveda nikakor ne moreš spregledati: družina Kardashian + Jenner na naslovnici! Šest močnih žensk in modnih ikon, o katerih govori cel svet. Preberi njihov intervju in poglej fotografije in zanimivosti iz zakulisja.

Poleg tega ti predstavljamo štiri čudovite in zanimive punce, finalistke našega izziva Dekle z naslovnice, izmed katerih bo le ena na naslovnici januarske številke. Preveri kdo so in kaj počnejo.

V najbolj prazničnem Cosmu pa tudi:

  • Katerih 5 strahov se moraš v karieri izogniti? 
  • Top stajlingi za najdaljšo noč v letu 
  • Kako si ustavariš svoj klub vražjih prijateljic? 
  • 50 najboljših seks nasvetov vseh časov 
  • Zakaj nas preveč izbire spravlja ob pamet?

Že takoj zdaj pa si lahko prebereš uvodnik urednice Mance Čampa Pavlin, ki se je tokrat razpisala o tem, kako zelo drugače bo letos preživela praznične dneve!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ