Ne boš verjela, KDO dela v pekarni Ane Roš (zdaj jo boš obiskala še raje!) 😍

14. 10. 2022
Deli
Ne boš verjela, KDO dela v pekarni Ane Roš (zdaj jo boš obiskala še raje!) 😍 (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia)
Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia

Pa saj ne moremo verjeti! 👏🏼

V teh dneh se veliko govori o eni najboljših gurmanskih pridobitev v prestolnici - Pekarni Ana, ki jo je na Slovenski cesti v mestnem središču odprla z dvema Michelinovima zvezdicama nagrajena chefinja Ana Roš.

Po tem, ko smo v spodnjem članku razkrili, koliko je za pekovske dobrote potrebno odšteti v najbolj zaželeni pekarni ta hip, ti tokrat razkrivamo še, kdo jih zate v njej pripravlja. 

Preverile smo, koliko v NOVI pekarni Ane Roš stane navaden rogljiček 🥐 (+ostale cene)

Novinarji portala N1 so pri znani chefinji preverili, kakšni so njeni vtisi po prvih nekdaj dneh obratovanja, saj je po objavah na družabnih omrežjih videti, da so njene pekovske dobrote razprodane praktično vsak dan.

Kot je povedala, so v pekarni zdaj zaposleni trije peki, ki pripravljajo testo za dva dni vnaprej. Ker v pekarni ni mogoče dobiti običajnega kruha (le kislega in tistega, pripravljenega z drožmi), v primeru, ko zmanjka testa, ne morejo kar narediti novega za isti dan. Da bi ga pripravili več, pa v trenutnih prostorih preprosto nimajo dovolj kapacitet.

Marsikje po Sloveniji sneži: kje bo snežna odeja najdebelejša

Kot je povedala, pa se trenutno soočajo tudi s težavo premajhnega števila zaposlenih, zato zdaj v pekarni delajo tudi ...

... zaposleni iz Hiše Franko!

Kot so zapisali na portalu N1, upravljanje pekarne ni enako vodenju restavracije: pekarna je namreč “živ organizem”, kjer nikoli ne veš, kakšno bo povpraševanje. Nekateri kupijo en rogljič, drugi pa, kot je o eni od torkovih strank povedala Marja, kupijo tudi za 110 evrov peciva in kruha.

DOM: To je skrivnost ljudi, pri katerih vednooooo noro lepo diši (zdaj bo tudi pri tebi doma tako!)

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia

Novo na Metroplay: Ines Erbus o avtoimuni bolezni, ljubezni do hrvaščine in potovanjih