Že veš, s čim boš obdarila svoje najljubše osebe? Zate imamo TOP predloge!

Zadnji meseci leta nam vsakokrat prinesejo dobro znana vprašanja in dileme, kaj podariti svojim najbližjim. Po kakšnem ključu izbrati darila, da bi z njimi v resnici razveselili mamo, svojega otroka, moža, fanta, prijateljico itd.? 

Že veš, s čim boš obdarila svoje najljubše osebe? Zate imamo TOP predloge! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

In če ne sodite med tisto manjšino ljudi, ki svoja darila izberejo in celo kupijo že med letom, se verjetno tudi vi zdaj že ukvarjate z razmišljanjem o darilih. Pa ste se že odločili, kakšna bodo vaša letošnja darila?

So vam bliže zabavna in modna darila? Ali pa ste morda tudi vi že naveličani prevladujočega potrošništva in kupovanja predmetov, ki so na prvi pogled zanimivi, moderni, takoj po obdarovanju pa nekje obležijo pozabljeni, in bi se namesto tega raje posvetili izbiri drugačnih daril. 

Braunovi izdelki za osebno nego sodijo med darila, ki jih bodo obdarovanci še dolga leta z veseljem uporabljali

Med takšna darila zagotovo sodijo Braunovi izdelki za osebno nego, ki so lepi, uporabni, tehnološko dovršeni in inovativni ter zasnovani za daljšo uporabo. Med njimi lahko izberete primerna darila za moške in ženske.

Braunova temeljna načela dobrega dizajna, po katerih morajo biti izdelki preprosti, uporabni in zasnovani, da trajajo, so še danes, 100 let po ustanovitvi podjetja Braun, neločljivo in prepoznavno vtkana v vse Braunove izdelke. Ti so bili  že od vsega začetka znani po teh značilnostih in to velja še danes. Z izborom enega od Braunovih izdelkov za osebno nego za darilo podarite več kot le uporaben in lep izdelek.

Podarite še posebno vrednost -  občutek gladke in sijoče kože ter občutek urejenosti in samozavesti.

Eden takšnih izdelkov, ki omogočajo kar do 6 mesecev* gladke kože,  je Braunov laserski odstranjevalec dlačic Silk expert 5.

Gre za IPL nove generacije, ki omogoča vidno in dolgotrajno odstranjevanje dlačic kar 2 x hitreje kot njegov predhodnik. Učinki delovanja so opazni že v 4 tednih, z najhitrejšim aparatom iz te serije, IPL-om Silk-expert Pro 5, pa lahko v enem tretmaju z obeh nog odstranimo dlačice v manj kot petih minutah.

Njegova pomembna prednost je tako tudi prihranek časa,  sploh glede na dejstvo, da se za tretmaje ni treba dogovarjati v kozmetičnem salonu, ampak jih lahko izvajamo v udobju svojega doma, kadar koli nam ustreza. Za varno uporabo naprave skrbi tehnologija SensoAdapt, ki omogoča, da aparat med delovanjem samodejno razbira ten kože in prilagaja jakost osvetlitev, tako da noben utrip svetlobe ne more biti previsoko odmerjen, s čimer je zagotovljena maksimalna varnost, prav tako pa tudi noben utrip svetlobe ne more biti odmerjen prenizko, kar omogoča najboljšo učinkovitost.

Braun IPL Silk·expert Pro 5, je zelo primerno darilo tudi za moške, ki si želijo dolgotrajnejših rezultatov pri odstranjevanju dlačic na različnih delih telesa.

Organizacija Skin Health Alliance, vodilna mednarodna organizacija za zdravje kože ga je klinično preizkusila in potrdila, da je varen za kožo (JUL07 by Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021).

Če menite, da ima oseba, ki jo želite obdarovati, raje odstranjevanje dlačic z epilacijo, je zanjo zelo lepo in uporabno darilo Braunov epilator Silk-epil 9 Flex.

Ker pri epilaciji dlačice odstranimo s korenino vred, si tako zagotovimo gladko kožo, ki traja več tednov. Silk-epil 9 Flex sodi med najnovejše Braunove izdelke, njegova posebnost je inovativna gibljiva glava, ki ga uvršče med prve epilatorje na svetu z gibljivo glavo. Slednja se brez težav prilagodi telesnim linijam in tako poskrbi za gladko kožo od glave do pet, brez spregledanih mest. Ročaj epilatorja Silk-epil 9 Flex pa je ozek in ergonomski za boljši oprijem. Nova oblika epilatorja omogoča udobno in učinkovito epilacijo celo na težko dostopnih predelih, kot so pazduhe. Za večje udobje in boljše rezultate epilacije poskrbi še posebna tehnologija SensoSmart, ki pomaga uravnavati pritisk pri epilaciji.

Če se boste torej letos odločili za lepa, uporabna darila, ki so zasnovana, da trajajo, vam paleta Braunovih izdelkov za osebno nego ponuja bogat izbor, ne glede na to, ali želite obdariti ženske ali moške. Izdelkov Braun se bodo vaši najbližji v resnici razveselili in jih bodo zagotovo še veliko let z zadovoljstvom uporabljali.

Celotno ponudbo Braun daril poiščite tukaj.

*Pri uporabi po priporočenem postopku, posamezni rezultati lahko odstopajo.