Z nekaj preprostimi triki do popolnih las

Se tudi sama sprašuješ, kako na en mah osvežiš, ukrotiš in nahraniš svoje lase v kratkem času in to brez polne kopalnice produktov?

4. 4. 2018 | Promocijsko sporočilo

O nakupu novega šampona ponavadi razmišljamo, kadar nas z reklame pozdravi slap blesketajočih se las na vrhunski manekenki, seveda v počasnem posnetku.  Kogar ne preslepi manekenka, pa zagotovo lična embalaža, zato je izbira v drogeriji težja kot pred sladoledno vitrino.

Kako torej izbrati pravega?

Roko na srce, brez dobrega starega preizkušanja ne bo šlo. Velja pa najprej razmisliti, katera težava ti resnično postavi lase pokonci ali v primeru tankih las, jih splošči.

Tanki lasje brez volumna

Če bi rada v lase vnesla malce več življenja, ti svetujemo šampon, ki lase dobro očisti in jih ne obteži. Tanki lasje se ponavadi hitro zmastijo, zato je dobro nekaj časa posvetiti tudi lasišču. Novost na trgu so "pilingi" za lasišče, ki z las odstranijo ostanke izdelkov in hkrati stimulirajo lasne mešičke.

Balzam za lase nanesi samo na konice, najbolje na suhe lase, pred pranjem in nato lase šamponiraj kot običajno.

Barvani lasje

Si pri frizerju zapravila majhno bogastvo, barva pa bledi hitreje kot spomin po dobri žurki? S posebnimi šamponi za barvane lase boš ohranila obstojnost barve, najbolj varna izbira pa so nežni in blagi šamponi, ki ne vsebujejo sulfatov.

Suhi lasje

Slamnate štrene boš v svilnato zaveso najlažje spremenila s šamponi, ki ne vsebujejo agresivnih sestavin in jih tako dodatno ne izsušijo.

Multitasking

Na trgu so sicer odlični produkti za vsako težavo posebej, vendar nemalokrat zmanjka časa, ti pa moraš biti na sestanku ali na zabavi čez eno uro in poleg tega izgledati, kot da si ravnokar od frizerja?

3 v 1 Low Shampoo

L'oreal predstavlja rešitev v obliki nežnega šampona, ki združuje šampon, balzam in nego. Formula vsebuje 2x več negovalnih snovi, nežno očisti lase in jih ne izuši, zato so lasje na dotik mehki in lahki.

Posebej ustvarjen, da zadovolji potrebo po čudovitih laseh, je na voljo v treh različicah:

Color Vive za barvane lase - zaščita barve

Omogoča hranljivo nego barvanih las.

Total Repair 5 - za poškodovane lase

Intenzivna obnova poškodovanih las in lažje razčesavanje.

Extraordinary oil - za suhe lase

Intenzivna nahranjenost suhih las z močjo dragocenih olj.

Ali lahko šampon brez pene učinkovito odstrani nečistoče?

Ne verjemi mitu, da veliko pene najbolje očisti. Za nežno čiščenje so odgovorni miceli, površinsko aktivne molekule, ki učinkovite odstranijo sebum in nečistoče, brez da lase izušijo. *instrumentalni test