Vstopi v Novo leto z ultra dolgimi trepalnicami!

O tem, da dolge in negovane trepalnice ustvarjajo glamurozen videz, ni dvoma, da jih lahko podaljšaš tudi brez uporabe umetnih, pa morda še nisi vedela! Uporabi najbolj učinkovit serum za rast trepalnic in obrvi Lux-Factor Eyelash, ki te bo gotovo navdušil!

Vstopi v Novo leto z ultra dolgimi trepalnicami! (foto: lev dolgachov) lev dolgachov
6. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ultra dolge trepalnice …

… so postale bolj dosegljive kot kadar koli prej! Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash namreč že v 2 do 4 tednih vidno podaljša, zgosti in priviha tvoje trepalnice, hkrati pa preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje. Za razliko od umetnih trepalnic, ki lahko poškodujejo tvoje naravne, ali celo povzročijo izpadanje trepalnic, se ob nanosu seruma Lux-Factor ustvarja tanek zaščitni sloj, ki tvoje trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Učinkovine v Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična.

Naravni serum, ki NI testiran na živalih

Serum Lux-Factor Eyelash je bil testiran na 4000 uporabnicah, rezultati pa so med drugim pokazali, da se:

  • ob redni uporabi trepalnice podaljšajo kar za 25 %,
  • gostota pa poveča tudi do 85 %.
  • Trepalnice po nekaj tednih prav tako potemnijo za 2 odtenka in na tak način ustvarjajo make up učinek brez uporabe maskare.

Za bujne obrvi

Serum, ki je primeren tudi za najbolj občutljive oči, saj je popolnoma brez stranskih učinkov, pa enako uspešno pospešuje tudi rast obrvi. Z barvico ali japonskim vrisovanjem se je skoraj nemogoče izogniti izumetničenemu videzu, serum pa enostavno nanesete na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in na tak način ohranite njihovo prvotno obliko.

Lux-Factor Eyelash očaral tudi številne zvezdnice!

Lana Jurčević, pevka
"Danes lahko celo trepalnice ‘vzgojiš’. Poskusila sme že s permanentnim podaljševanjem, vendar mi je bilo naporno hoditi na popravke, pa sem se odločila, da jih odstranim …. Ta serum pa zares deluje."

Iris Mulej, manekenka
"Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer, sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make upu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po mesecu dni uporabe Lux-Factor seruma, trepalnice čisto obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne ... Serum povsod nosim s seboj."

Iris Mulej pred in po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash.

Nadiya Bychkova, plesalka in manekenka
“Po 2 tednih uporabe seruma za trepalnic LuX-Factor so že vidni prvi rezultati. Sem zelo navdušena, gotovo bom nadaljevala z uporabo in kot kaže, umetnih trepalnic ne bom več potrebovala niti na odru!”
 
 
    

Ula Furlan, tv voditeljica
“Pridno uporabljam serum za rast trepalnic Lux-Factor, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic na mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih. Super je!”
 
 
    
Natalija Verboten, pevka
“Že od nekdaj so mi izredno všeč goste in dolge trepalnice, saj se mi zdi, da dajejo obrazu tisto piko na i.  Čeprav Lux-Factor Eyelash serum uporabljam manj kot mesec dni, že vidim njegovo učinkovitost – trepalnice so se že zgostile, so daljše, temnejše … in to brez pekočega, dražečega občutka v očeh. Komaj čakam, da vidim nadaljnje rezultate!”


Podarite sebi ali svojim bližnjim ultra dolge trepalnice!


V kolikor bi serum za rast trepalnic želela preizkusiti tudi ti, imaš sedaj odlično priložnost! Na Lux-Factor.com ali preko brezplačne telefonske številke 080 64 69 ga lahko namreč naročite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom!

Pozor! Za še dodatnih 10 % popusta ob nakupu vpišite kodo EYELASH10!