VIDEO: Top naravno sredstvo za temne podočnjake (končno bodo izginili)

Marsikatera ženska se spopada z nadležnimi podočnjaki. Si tudi ti poskusila že vse trike, pa se jih še vedno nisi znebila? Mi smo odkrili super rešitev!

VIDEO: Top naravno sredstvo za temne podočnjake (končno bodo izginili) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2016

Prekrivanje podočnjakov je postala prava obsesija. Pripravljene smo poskusiti karkoli, samo, da bi prikrile neprespano noč ali stresno življenje. Nekateri ljudje pa so tudi gensko bolj nagnjeni k podočnjakom.

Če se na internetu pojavi hitra in učinkovita rešitev za to, ni dvoma, da jo bomo takoj preizkusile – še posebej, če se izdelek skriva kar v naši kuhinji!

Soda bikarbona je tako pogosta sestavina, da jo lahko najdemo skoraj v vsaki kuhinji in jo uporabimo v več namenov.

Za kaj je uporabna:

- pri kuhanju in čiščenju (najpogosteje);

- kot suhi šampon;

- proti aknam;

- kot odstranjevalec laka za nohte;

- kot protivnetno sredstvo (v kozarec vode daš 1 čajno žličko sode bikarbone, dobro premešaš in spiješ).

Vlogerka Darshika Patel je že pred časom objavila video (na dnu objave), ki je verjetno spremenil življenje marsikateri ženski.

Darshika za svoje podočnjake uporablja mešanico sode bikarbone in vode, kar ustvari nekakšno pasto ter ni preveč agresivno za kožo in oči.

Kako deluje?

Mešanico nanesi s pomočjo hrbtne strani žlice ali pa kar s prsti in počakaj 10–15 minut, nato pa jo nežno obriši s pomočjo vlažilnega robčka.

»Tik zatem se ti bo koža zdela malo napeta, vendar pa bodo "vrečke" pod očmi izginile, prav tako se bodo izboljšali tudi tvoji podočnjaki«, pravi Darshika.

Soda bikarbona je naravni piling, ki pospešuje cirkulacijo in se med nežnim masiranjem oziroma vtiranjem v kožo pomika po limfi. Pilingi nasplošno pomagajo tudi pri obnovi kožnih celic.

Kako pogosto lahko to počnem in kdaj bodo rezultati vidni?

Darshika to počne le enkrat ali dvakrat tedensko, saj si tako ne izsuši kože, razlika pa je vidna že po dveh ali treh nanosih.

Oglej si še njen video:

Napisala: Nika Švajncer

Preberi še: 9 novoletnih zaobljub, zaradi katerih se boš počutila (in izgledala) fantastično ali pa 6 lepotnih nasvetov pred spanjem.