VIDEO: Farmacevtka pojasni, zakaj je formula za mladost, na katero prisega Jasna Vale, tista prava

Farmacevtka Petra Banič, mag. farm., je z nami delila mnenje o izdelku z močno formulo proti staranju, ki je osvojil lepotne navdušenke – med drugim tudi Jasno Vale.

VIDEO: Farmacevtka pojasni, zakaj je formula za mladost, na katero prisega Jasna Vale, tista prava (foto: PROMO) PROMO
22. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Serumi z močnimi aktivnimi sestavinami so že nekaj časa ljubljenci lepotnih navdušenk, Vichyjev Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler pa je s svojo formulo pravi zmagovalec. Je močen in učinkovit, po drugi strani pa popolnoma nežen tudi do občutljive kože.

Navdihnili so ga tretmaji s hialuronskim polnilom, zato je v njegovi močni formuli prvič kombinirana visoka koncentracija 1,5 % hialuronske kisline z vitaminom Cg in peptidom. Serum tako nadomesti vso hialuronsko kislino, ki jo izgubimo iz povrhnjice čez dan, in s sinergijo močnih aktivnih sestavin postopno, a vztrajno vpliva na polnjenje gub in polnost kože.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler med drugim navdušeno uporablja modna in lepotna vplivnica Jasna Vale, z nami pa je svoje mnenje o njem delila farmacevtka Petra Banič, mag. farm.

Najprej nam je odgovorila na vprašanje, kakšno lastnost ali sestavino mora imeti zares dober anti-ageing serum. Kaj je tisto, kar resnično deluje proti staranju in nam na obrazu pričara napeto in polno kožo? Je to hialuronska kislina, antioksidanti, peptidi? Njen komentar in pojasnila si poglejte v tem VIDEU.

Zanimalo pa nas je tudi, komu bi novi Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler priporočila. Odgovor vas lahko preseneti, saj izdelki običajno niso primerni za vsakršno kožo, ta serum pa priporoča prav za vse tipe kože, tudi tisto najbolj občutljivo. Priporoča ga torej vsaki, ki si želi kvaliteten izdelek proti gubam ter polnejšo in bolj čvrsto kožo. Očitno se lahko vse veselimo čudovite kože, kot jo ima Jasna Vale. Preverite razlago strokovnjakinje TU.