Tudi če z dragim nista rojena v RIMU, vse vajine poti vodijo tja po sledeh TE DIŠAVE

Živiš intenzivno in strastno, tvoja osebnost pa je vse prej kot dolgočasna? Potem je čas, da primeš pod roko svojega dragega in odpotujeta novim ekstravagantnim dogodivščinam naproti. Tokrat vaju pot vodi v večno mesto! 

Tudi če z dragim nista rojena v RIMU, vse vajine poti vodijo tja po sledeh TE DIŠAVE (foto: Valentino) Valentino
23. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Tudi če tja ne bosta odšla fizično, vaju bodo do Rima ponesle dišavne note novih parfumov Valentino – ustvarjenih zanjo in zanj. Ti dve dišavni storitvi sta pravi poklon Rimu in njegovim sončnim zahodom, po drugi strani pa osebnostim, ki jim lahko rečemo tudi usodne.

Preveri, ali sta parfum zanjo Born in Roma Donna Intense in parfum zanj Born in Roma Uomo Intense ustvarjena prav zate in za tvojega ljubega. 

Kako veš, da sta prav ti in on prava za to avanturo?

Born In Roma Intense želi povzdigniti vajini osebnosti, ki sta vse prej kot povprečni. Iz množice izstopata s svojo močno samozavestjo in obenem malce divjo naravo, ki vaju žene, da vedno znova v paru ali solo preizkušata nove stvari v življenju. To, da skupaj odpotjuta v večno mesto, kjer si bosta privoščila vse hedonistične trenutke, ki si jih lahko, je na primer ena od vajinih večnih želja. Za začetek lahko to storita z izbiro dišav, ki vaju s svojimi notami popeljejo prav tja.

Proslavita dan in noč v večnem mestu

Born In Roma Intense omogoča vsem kul osebnostim, da izkusijo vso moč in lepoto življenja. Ta ikonični duo dišav spodbuja intenzivno željo po doživetjih, po novih izkušnjah, dogodivščinah. Hkrati igrivo izziva rivalstvo med dnevom in nočjo, češ le kateri del dneva bo pustil večji vtis na avanture željnih parih, med seboj pa lahkotno združuje čisto klasiko in drzno ekstravaganco ... Življenje na kvadrat!

Katere note so tiste, ki tako močno zasvajajo in vaju popeljejo na to avanturo po Rimu?

Vonj dišave Born in Roma zapeljuje predvsem z močno noto burbonske vanilje. Ta je okrepljena s svetlečim jasminom in toplim benzoinom, ki daje zapeljivo privlačnost predvsem večerom. Duet dišav Born In Roma postane neskončno čuten, prav zahvaljujoč toplim notam benzojeve smole, ki okrepi magnetno vaniljo in prikliče usodno ekstravaganco.

Born In Roma Donna Intense se ponaša z magnetnim jantarjem, ki zapelje burbonsko vaniljo, povzdignjeno z notami bergamotke in akordom črnega ribeza, in jasmin v očarljiv objem, s katerim poveličuje veličastne osebnosti.

Born In Roma Uomo Intense je zapeljiva mešanica jantarja, sivke in burbonske vanilje, ki moškega ovije v hipnotično avro – prav tako za poveličevanje veličastnih osebnosti.

Kaj še čakata? Odpotujta v Rim na oblaku Valentinovega dueta dišav Born in Roma Intense!