Predstavljamo najbolj kjut valentinove nohte (ki si jih lahko narediš kar sama)

10. 2. 2024
Predstavljamo najbolj kjut valentinove nohte (ki si jih lahko narediš kar sama) (foto: Instagram @lightslacquer)
Instagram @lightslacquer

Čas je za najbolj ljubko in romantično manikiro! 😍

Praznik zaljubljencev je tako rekoč pred vrati, kar predstavlja popolno priložnost, da v tem duhu popestriš tudi svoje nohtke. Če je zate manikura ključen mesečni opravek, obstaja velika verjetnost, da so tvoji nohtki že v znamenju rdeče ali rožnate barve oziroma so shranjeni na tvoji Pinterest deski za prihajajoči termin.

Če pa še vedno spadaš med tista dekleta, ki si sama urejajo in lakirajo svoje nohte, pa imamo zate trik, ki ti bo pomagal do popolnih nohtov za valentinovo. In kaj je pri tem najboljše? Zagotavljamo ti, da imaš doma že vse potrebno, da lahko ustvariš omenjen videz.

Poglej, o čem govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lights Lacquer (@lightslacquer)

Preden se lotiš ustvarjanja, je potrebno nohtke pripraviti, kot to običajno storiš pred samim lakiranjem. Urejanje obnohtne kožice in nohta samega bo namreč poskrbela za čistejši videz tvojih nohtov, hkrati pa bo podaljšala obstojnost samega laka.

Za samo osnovo nohta, na katerega boš kasneje dodala svoje male "poljubčke", lahko izbereš katerikoli dizajn po želji. Lahko se odločiš za klasično francosko manikuro ali pa za barvo, za katero meniš, da se najbolje poda k izbranemu odtenku rdeče (naše priporočilo – baby roza).

Ko si zadovoljna z videzom svojih nohtov, je čas za "poljubljanje"! Da ustvariš videz poljuba na nohtih, najprej z rdečim čopičem laka narišeš ustnice na svoj prst (ja, na kožo, ne na noht) in narediš nekakšen "pečat" z njim. Nato ti preostane le še, da s tem prstom "potapkaš" svoje nohte in za seboj pustiš realistično sled poljuba. Ko opaziš, da si porabila že vso barvo, ponoviš postopek nanašanja laka na prst, da osvežiš svoj "pečat".

Čeprav menimo, da so nohtki s poljubčki popolna izbira za valentinovo, lahko ta princip ustvarjanja "štampiljke" s pomočjo laka za nohte in prsta uporabiš za kateri koli dizajn, ki ga imaš v mislih. Druga alternativa za valentinovo so lahko na primer srčki, ki bodo kot nalašč za tiste, ki jim risanje z roko ne gre najbolje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abi Markey (@naileditbeauty)

Morda te zanima še: TikTok trend, ki razburja splet: Kaj je 'traptox' botoks, ki si ga vbzrigaš v ramena?

Preberi tudi: To so razlogi, zakaj bi morala uporabljati kremo za oči (in na to do zdaj še nisi pomislila)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"