Top 5 trendi manikir za pomlad/poletje 2015

Letošnji največji trend v svetu lakiranja so kožni in beli odtenki, ki jih lahko nosiš čisto vsak dan, kombiniraš k vsem oblačilom, niso preveč vpadljivi za v službo in zanje ne potrebuješ popolnoma mirne roke.

Kate Spade (foto: profimedia, Promocijsko gradivo, getty images) profimedia, Promocijsko gradivo, getty images
21. 5. 2015

1 Na liniji

Za nekoliko drznejše nohte kot osnovo nanesi bel lak z bež ali rožnatim podtonom (lahko izbereš tudi bisernatega, če ti je bolj všeč). Čez sredino nohta povleci tanko črto s čopičem z izjemno zašiljeno konico ali nalepi tanko nalepko (glej fotografijo zgoraj).

2 Sijaj(no)

Prevzela nas je kovinska različica kožnih odtenkov s kančkom rožnate.

sijaj

Adriana Degreas

Razkošen videz ustvari z bogatim kožnim odtenkom, čezenj pa prevleci plast rožnato kovinskega odtenka. Za manj bleščeč videz na koncu dodaj še mat nadlak.

3 Francoski šarm

Moderna različica klasične manikire zapoveduje osnovni lak v nežno rožnati kožni barvi in z nohtno lunico, obarvano v srebrno barvo. Za bolj uglajen in preprost videz bodi previdna, da bo kovinska konica resnično tanka.

francoski

Cushnie Et Ochs

4 Vedno in povsod

Barva, s katero nikoli ne moreš zgrešiti! Igraj se z različnimi mareličnimi in rožnatimi odtenki, ustvari ombre videz ali pa le en noht pobarvaj z drugim odtenkom.

vedno

Matthew Gallagher

Obožujemo trend, pri katerem ni treba, da si kirurško natančna, in so popravki popolnoma nepotrebni.

5 Zmagovalni odsev

Ravno pristriženi nohti so doživeli zaton, oblika tvojih nohtov naj bo okrogla ali mandljeva. Izberi opazen bogat bež odtenek laka in ga nanesi na dve tretjini nohta.

odsev

Creatures of Comfort

Meja med obarvanim in neobarvanim delom naj bo popolnoma ravna. Čisto ob rob nohtne lunice nanesi še lak z bleščicami, med obema pa pusti nekaj prostora, da se plasti med seboj ne stikata.

Lakirnica: Izberi svoj kožni odtenek

  • Svetla do bež polt

Rožnato bež ali nežno rjavi odtenki bodo protiutež tvoji barvi kože.

  • Olivna polt

Svetli kremno bež odtenki bodo osvetlili ton tvoje kože.

  • Temna polt

Poišči lak v odtenku kave.

Modna urednica priporoča:

CND Vinylux, odt. dandelion (9,50 €), Essence, I love nudes, odt. sweet at first sight (1,99 €), Chanel Le Vernis, odt. paradiso (23,27 €)

laki

Po predlogi Juhane Paratyras priredila Katja Jakopovič
Fotografije: profimedia, Promocijsko gradivo, getty images