Točno TA lak za nohte je Meghan Markle nosila na svoji poroki! (+kje ga kupiš)

Poročni izgled Meghan Markle je pristal pod drobnogledom modne javnosti, nas pa je navdušila njena subtilna manikura! Našle smo njen lak za nohte, razkrivamo pa tudi, kje ga lahko kupiš!

Točno TA lak za nohte je Meghan Markle nosila na svoji poroki! (+kje ga kupiš) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2018

Eno od številnih kraljevih pravil, ki se jih je Meghan Markle morala držati na sobotni poroki je velevalo tudi, da morajo nohti ostati nenalakirani.

A ker je Meghan princesa, ki je na kraljevi dvor vnesla veter sprememb, je tudi tokrat prelomila tradicijo in si privoščila malce lepotnega upora.

Svoje nohte je namreč kljub pravilom nalakirala z nežnim odtenkom rožnate, in to je lak, ki ga je na svoj poročni dan nosila Meghan:

Gre za lak za nohte blagovne znamke Essie, natančneje za odtenek Allure; perlasti bel lak za nohte, z nežnimi toni rožnate. Kraljevsko, ni kaj!

Odtenek lahko najdeš tukaj, zanj pa boš morala odšteti približno 8 evrov.

Sicer pa ni nobena skrivnost, da so ženske kraljeve družine ljubiteljice nežnih odtenkov lahkov za nohte, saj naj bi se prav nad to blagovno znamko in njihovo nežno barvno lestvico navduševali tako Kate Middleton, kot tudi kraljica Elizabeta II. Zanimivo, kajne?

S kakšnim odtenkom pa ti najraje nalakiraš svoje nohte? Zapiši nam v komentar!

Fotografije: Essie.com - promocijski material, Profimedia

Preberi še: Harry in Meghan: Njuna čudovita ljubezenska zgodba (z vsemi podrobnostmi)

Priporočamo tudi: Ganljivi detajli, s katerimi sta se Harry in Meghan na poroki poklonila pokojni princesi Diani