'TO so največji trendi pričesk za prihodnjo sezono' (razkrivajo ELLE dekleta)

Tedni mode so razkrili, kaj bomo nosili prihodnjo sezono, zato najbolj modne pričeske tega hipa lahko nosiš že to jesen.

'TO so največji trendi pričesk za prihodnjo sezono' (razkrivajo ELLE dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2020

Modne novinarke spletnega uredništva revije Elle so budno spremljale modne revije minulega tedna mode, in pod drobnogled vzele modne in lepotne trende, ki se napovedujejo prihodnji sezoni.

TO so AKTUALNI lepotni trendi, ki jih ne smeš spregledati:

Tedni mode so letošnjo jesen postali tudi virtualni, a to oblikovalcem ni preprečilo, da bi predstavili svoje najnovejše novosti za naslednjo sezono.

Pripravi svoje krtače in veliko laka za lase ter si oglej največje trende pričesk za prihodnjo pomlad in poletje.

Cinq à Sept

Da bi pohvalila romantiko in ženstvenost kolekcije Cinq à Sept, je frizerka Mandee Tauber ustvarila sproščene valovite kodre brez napora z debelim kodralnikom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinq à Sept (@cinqasept) on

Christian Siriano

Cole - "abstraktne fige". Da bi dobil abstraktni videz, je Cole lase ločil na dva dela. Cole je lase sukal navzgor, naredil dve figi in ju pritrdil eno nad drugo.

Christian Cowan

Za kolekcijo Christian Cowana, ki je bila navdihnjena s 70-imi leti prejšnjega stoletja, se je frizerka Evanie Frausto sklicevala na zgodovino. "V resnici vidite veliko punk-glamurja iz 70-ih, vendar je temelj veliko globlji od tega.

Živimo skozi zgodovinsko gibanje in ljudje niso več utišani. Govorijo in so glasni - in te pričeske govorijo isti jezik. Torej, nič ni subtilnega - barvita in bleščeča z velikimi bodicami. Bistvenega pomena je bilo zagotoviti, da ima vsak talent svoj trenutek, da zasije in se počuti močnega v svoji koži."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRISTIAN COWAN (@christiancowan) on

Rodarte

Frizerka Rachel Lee je za Kate in Lauro Mulleavy ustvarila dva videza: romantični mehki valovi in elegantna figa. "Lasje v tej sezoni so se nanašali na organsko žensko moč," je dejala Rachel.

Rebecca Minkoff

Za modno revijo Rebecce Minkoff za pomlad 2021 je oblikovalka zahtevala "kul, pariško dekliško vzdušje" - slog, ki ga redno streže slavni frizer Ryan Trygstad.

"Rebecca je želela, da se lasje zdijo, kot da smo se ravno zbudili." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⓇⓎⒶⓃ ⓉⓇⓎⒼⓢⓉⒶⒹ (@ryantrygstadhair) on

Fotografije: Profimedia