Našle smo NAJBOLJ prodajan serum za trepalnice v tujini (+ zdaj je znižan kar 70%)

Iščeš nov serum za trepalnice? Pa ti si prava srečnica, ker si naletela na tale članek. 👇🏼 ;)

Našle smo NAJBOLJ prodajan serum za trepalnice v tujini (+ zdaj je znižan kar 70%) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2019

Cosmo ekipa skrbno spremlja ponudbo v spletni trgovini Amazon in odkriva najbolj priljubljene kose, ki jim zaupajo potrošniki.

Tokrat smo odkrili serum za hitrejšo rast trepalnic, ki trepalnice krepi in jim daje volumen. Lavish Lash je trenutno znižan za kar 70 odstotkov. Namesto 87 boš zanj odštela le 26 evrov.

Revolucionarni serum obljublja, da bodo tvoje trepalnice že po 60 dnevih daljše in bolj goste, saj se njegove znanstveno priznane botanične komponente vpijejo v mešičke trepalnice in stimulirajo rast trepalnic, pa tudi obrvi.

Visoko ceno opravičujejo sestavine najvišje kakovosti. Kot pravijo dermatologi, pa naj serum ne bi povzročal alergij ali razdražil oči. Prav tako izdelek ni bil testiran na živalih. Plus, plus, plus.

"Po šestih tednih uporabe, so se moje trepalnico močno spremenile. Osupla sem, resnično. Ne morem izraziti, kako zelo navdušena sem. Stari, to je to. Boljših rezultatov si ne bi mogla želeti," je ob spodnji sliki zapisala ena izmed 6300 zadovoljnih uporabnic.

Če boš serum zjutraj in zvečer nanesla ob koreninah svojih trepalnic, kot da bi nanašala črtalo za oči, boš hitro opazila razliko. Trepalnice in obrvi so namreč dlake na človeškem telesu, ki rastejo najpočasneje.

Serum lahko kupiš TUKAJ.

Fotografije: Profimedia, Amazon

Preberi še: TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu

Priporočamo tudi: TO so najbolj prodajane pajkice na Amazonu (cena te bo prijetno presenetila)