To je SUPER način, da te LASJE začnejo končno ubogati

Še vedno nisi našla načina, kako spraviti v red svoj naglavni okras? Če si zjutraj, ko se pogledaš v ogledalo, večino dni misliš, da ta dan spet ne bo tvoj dan dobre pričeske, lahko poskusiš z našimi tremi super namigi. 

To je SUPER način, da te LASJE začnejo končno ubogati (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
17. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

1 Ne češi mokrih las

Mokri lasje so zelo občutljivi na kakršenkoli vpliv, postanejo zelo šibki in krhki, s tem pa lomljivi. Zato se ne smejo česati, dokler se ne posušijo, saj jih s tem poškoduješ, kar seveda vpliva na njihov videz.

Namesto z glavnikom pojdi skozi lase s prsti. Tako boš lase nežno ločila in odstranila večje vozle, hkrati pa jih pripravila na oblikovanje, ne da bi jih poškodovala.

Vedno pusti, da se lasje na zraku sušijo vsaj deset minut. 

2 Ne spi z mokrimi lasmi

Iz istega razloga, kot ni dobro česati mokrih las, tudi ni dobro spati z mokrimi lasmi. Med spanjem se namreč pogosto obrneš in povzročiš trenje, ki lahko poškoduje strukturo las. 

Spanje z mokrimi lasmi pomeni, da boš imela zjutraj na glavi zmešnjavo, saj se bodo med spanjem oblikovali po svoje brez tvojega nadzora.

Poleg vlage bo med spanjem blazina vpila tudi sebum las, ki lase ščiti pred različnimi vplivi ter jim daje tudi lesk in vlago. Lasje bodo zato videti suhi in brez življenja.

3 Krtača, ki je obenem ravnalnik las

Slabega dneva za pričesko ne boš imela nikoli, če boš uporabljala krtačo za lase, ki lase obenem ravna. Poznaš? Morda si že slišala, a ne preizkusila. Priporočamo.

Krtača, ki ravna lase in medtem tudi blagodejno vpliva nanje, je ionska krtača za ravnanje las Shoppster. Tvoji lasje po uporabi ne bodo samo ravni, ampak, zahvaljujoč ščetinam, prevlečenim s keramiko in ioni, tudi sijoči in nežni na dotik.

Krtača deluje na principu segrevanja las, z enakomernim in stalnim vzdrževanjem pa neguje lase in ščiti njihovo naravno vlago. Kombinacija visoke temperature in keramičnih premazov ti bo zagotovila ravne in mehke lase. Ter seveda oblikovane!