Tiramisu prameni so novi HIT barvanja las, ki ga boš želela preizkusiti (me smo OBSEDENE)

14. 5. 2023
Deli
Tiramisu prameni so novi HIT barvanja las, ki ga boš želela preizkusiti (me smo OBSEDENE) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ne, ne govorimo o priljubljeni sladici, ampak o najnovejšem trendu v barvanju las!

Najnovejši lasni trend se poklanja priljubljeni slaščici tiramisu.

Ne samo, da se sliši okusno, ampak so tiramisu prameni tudi eden najlažjih trendov barvanja las, ki ga trenutno lahko preizkusiš.

Tiramisu prameni so kombinacija tople blond barve z mehkimi koreninami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INJournal magazin (@injournal.rs)

To je odličen način, da se zmanjša količina blond barve na laseh, ne da bi imela občutek, kot da si se znebila vse svoje blond barve.

Pomisli na naravne korenine, mehko dimenzijo in toplejše tone.

Široka paleta blond odtenkov s toplejšim zaključkom se naravno zlije tudi z rahlo posončeno poltjo. Poleg vseh blond odtenkov so priljubljeni tudi temnejši toni, prav tako pa tudi toplejši odtenki, kot so čokoladna in naravni zemeljski odtenki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hairstylist.erica

Če želiš preizkusiti tiramisu pramene, svojo frizerko prosi za blond barvo z naravnimi koreninami z nekaj mehke razsežnosti in toplimi toni.

Vzdrževanje je minimalno, ker so tvoje korenine naravne barve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilise (@marilisehair)

Po nekaj mesecih le nanesi sijaj, da osvežiš barvo in to je vse, kar je treba narediti za vzdrževanje. To je tudi odličen način, da svojim lasem privoščiš odmor od pramenov. 

Preberi še: Tudi ti v drogeriji preizkusiš TESTER, preden kupiš izdelek? Tega NIKAR več ne počni (TO je razlog)

Priporočamo tudi: Če boš upoštevala TO, boš izbrala popolno šminko glede na svoj TEN kože (adijo, zgrešeni nakupi!)

Novo na Metroplay: "Materinstvo ti da novo dimenzijo organizacije, produktivnosti in empatije" | Sonja Šmuc