To je čudežni izdelek, ki ga za svoje božansko lepe lase uporablja Tina Gaber

3. 7. 2023
To je čudežni izdelek, ki ga za svoje božansko lepe lase uporablja Tina Gaber (foto: Žiga Živulović jr./Bobo)
Žiga Živulović jr./Bobo

Spoznaj skrivnost neverjetno lepih in močnih las Tine Gaber - ta hip najbolj vroče in opevane Slovenke.

Zagotovo si se v zadnjem času vsaj enkrat vprašala, kaj počne Tina Gaber, partnerka aktualnega predsednika vlade Republike Slovenije, da ima tako čudovite lase. Mi smo pod drobnogled vzeli njen Instagram profil in izbrskali odgovor, ki si ga iskala.  

Skrivnost neverjetno lepih in močnih las Tine Gaber

Tina Gaber za nego svojih las več kot očitno uporablja najbolj prodajan duo za močne, goste in zdrave lase, ki ravno tako deluje proti izpadanju las.

Zakaj več kot očitno?

Ker se šampon in balzam, ki ju lahko naročiš na tej spletni strani, na njenih fotografijah na Instagramu zelo pogosto pojavljata.  

Kaj je posebnost Tininega čarobnega šampona in balzama za lase?

Šampon in balzam za lase, katera uporablja Tina Gaber, vsebujeta tehnologijo grow more, ki spodbuja rast las, krepi lasne mešičke, vsebuje naravne zaviralce dihidrotestosterona (DHT), glavnega povzročitelja plešavosti pri moških in ženskah, izboljša prekrvavitev lasišča, poveča gostoto las in doda volumen ter sijaj.

Za šampon in balzam za lase, ki sta v Tinini toaletki ves čas, ravno tako pa tudi na njeni kopalniški polički, lahko najdeš tukaj, zanju pa boš odštela 43,80 eur.  

Kot je videti, gre za resnično magičen zvarek, saj je ob eni od fotografij, na kateri se pojavi skupaj z izdelkom, napisala:

"Tok ene rasti na eni fotki... ⭐️ @watermansslovenija mi je v dveh mesecih ze konkretno popravil lase... in zrastli so!"   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Ob spodnjem videu, ki ravno tako jasno nakaže, kako lepe in zdrave lase ima Tina, pa je punca zapisala, da jo prav šampon za lase, ki ga uporablja, ohranja mladostno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Si že slišala za pravilo 60/180?

Če pa že imaš svoj sanjski šampon in ga ne bi menjala za nič na svetu, pa mi s teboj delimo pravilo, s katerim bodo tvoji lasje še lepši.

Če je pomembna izbira šampona, ki ustreza našemu tipu las, je pomembno, da izdelek pustimo delovati na lasišču tako dolgo, kot je potrebno. Da boš dosegla pravo ravnotežje, pa si lahko pomagaš z nekaj strokovnimi triki, ki bodo polepšali tvoje lase in jim dodali volumen, poroča 247newsagency.com.

S temi triki boš lahko tudi občutno prihranila pri porabi šampona:

1. Pravilo 60/180 za učinkovitost šampona

Stilist Gabriel Llano priporoča uporabo šampona med eno in tremi minutami, kar je enako 60-180 sekund, ob upoštevanju stanja las. "Daljši kot so lasje in bolj kot so poškodovani, dlje mora šampon delovati," je pojasnil.

2. Če imaš zelo dolge lase, si jih tako moraš umivati tri minute, če pa imaš krajše, bo zadoščala zgolj minuta

Llano poudarja tudi pomen dobre masaže lasišča. Priporoča, da mine vsaj ena minuta pred odstranitvijo šampona. "Tako se izdelek lažje bolje absorbira in doseže boljše rezultate," pojasnjuje.

Čakalna doba se razlikuje tudi glede na vrsto uporabljenega šampona. Če gre za obnovitveno ali vlažilno različico šampona, boš morala biti zelo striktna pri čakanju, da bo šampon deloval najbolje.

3. Pomembno je, da poskrbiš, da šampon doseže tudi konice.

"Gre za to, da ga postopoma prenašamo od zgoraj navzdol in s tem poskrbimo, da jih šampon dobro očisti". 

Fotografije: Žiga Živulović jr./Bobo

Priporočamo tudi: Teja Jugovic: "Ena velika stvar nam je padla v vodo, sem mislila, da bo šla čez … in mam tak cmok v grlu in v želodcu kepo, da vam ne znam povedat" (iskrena izpoved)

Preberi še: Te kopalke Tine Gaber so letošnje poletje obnorele Slovenijo (vsa dekleta bi jih imela, tudi me)

BONUS EPIZODA: Prisluhnite pogovoru s Tino Gorenjak v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko