Ta neverjeten serum V ENI MINUTI zgladi gube (ali pa ti vrnejo denar!)

Ta neverjeten serum V ENI MINUTI zgladi gube (ali pa ti vrnejo denar!) (foto: Glow&Go) Glow&Go
14. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Glow & Go™ Instant Lift Serum za obraz, 30 ml, za hitro zategovanje obraza je učinkovita nega proti gubam in podočnjakom, ki deluje takoj po nanosu in daje vidne rezultate. Učinki so začasni in trajajo od 8 do 12 ur, zato se ta serum uporablja kot izdelek za ličenje v času, ko želiš biti takoj videti mlajša in lepša.

Laboratorij iz Italije je razvil inovativno elastično formulo na osnovi bio-peptidov, rastlinskih matičnih celic in kolagena, ki kožo napne takoj po nanosu. Uporablja se lahko vsakodnevno, saj je serum popolnoma biokompatibilen s kožo in nima negativnih učinkov. 

Kako deluje?


Glow&Go™ Instant Lift Serum za obraz, 30 ml, je kozmetika nove generacije, ki se vse pogosteje uporablja in ima vlogo vezave vode. Ob nanosu na kožo poveča njen volumen ter zapolni gube in vlaži kožo. Hialuronska kislina v koži ustvari visoko elastično mrežo za vezavo kolagena, ki je sestavni del dermisa (kožne plasti). Koža je videti napeta in sijoča, z nanosom seruma Glow & Go pa ne izgubljamo mimike, zato naš izraz ostaja. 

VIDEO, kako serum deluje, lahko pogledaš TUKAJ.

Rezultat je viden takoj - že po eni minuti boš videti mlajša in lepša:

♥ Briše gube in sledi utrujenosti.
♥ Kožo osveži in regenerira.
♥ Odstrani temne kolobarje okoli oči.
♥ Izenači ten kože.
♥ Poveča sijaj kože.

Glow & Go je nova generacija kozmetike in težko je verjeti, da bo delovala v tako kratkem času, ker gube ne izginejo čez noč, če pa upoštevamo, da daje kratkoročne učinke, tj. začasno skrije gube za omejen čas, je bolj realno. Italijanski proizvajalec želi, da bi se uporabniki seruma zavedali njegovega namena in bili zadovoljni z začasnim učinkom, saj tudi šminka ali ličila za obraz ne obljubljajo trajne lepote.

Prednosti Glow & Go™ sistema Instant Face Lift:

♥ Brez nelagodja in bolečine / brez igel, oteklin, stranskih učinkov.
♥ Bolje nadzorovana uporaba (možni popravki do idealnih rezultatov).
♥ Učinki so vidni takoj po uporabi brez čakanja na rezultate.
♥ Boljša integracija v dermis za popoln rezultat s kremo po serumu.
♥ Ne izgubljamo mimike / ne blokira mišic.
♥ Cenejše, varnejše in enostavnejše od invazivnih metod.

Kako uporabljati Glow&Go™ Instant Face Lift Serum?

Serum Glow & Go se nanese na predhodno očiščen obraz in doseže učinek liftinga v samo 1 minuti po nanosu. Kožo je treba očistiti s posebnim ioniziranim čistilom za takojšnjo nego kože Glow & Go™, da jo pripraviš na delovanje aktivnih sestavin seruma. Serum se nanese v zelo majhni količini, tako da lahko 30 ml pakiranja uporabljaš 2 do 3 mesece. Po nanosu seruma je treba kožo hitro posušiti, najbolje s pahljačo. 10 minut po nanosu seruma predlagamo nanos kreme za takojšnjo nego kože Glow & Go™ za trajne učinke proti staranju. Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus in jo naredi svilnato, regenerira in osveži, posledično pa je koža takoj po nanosu videti čvrstejša in mehkejša.

Če z učinki nisi zadovoljna - ti vrnejo denar!

Danes lahko na internetu najdeš številne dvomljive obljube in marketinške trike, ki zavajajo kupce. Zato izdelki, ki imajo res odlične rezultate, tudi postanejo predmet dvoma in nezaupanja. Glow Laboratoria iz Italije daje GARANCIJO ZA REZULTATE, in če nisi zadovoljna s serumom za zategovanje kože Glow & Go, ga lahko vrneš in povrnejo ti celoten znesek nakupa.

Akcija traja do 1. 4. 2022, rok za vračilo izdelka je 7 dni od dneva izdaje računa.

A to niso edine ugodnosti, ob naročilu imaš BREZPLAČNO DOSTAVO, ob naročilu kreme proti staranju Glow & Go pa dobiš brezplačen tonik za čiščenje obraza Glow & Go v vrednosti 19,90 EUR. Naročiš lahko preko spletne trgovine www.glowlab.it ali na telefonsko številko 070 922 722.

Če želite preizkusiti delovanje seruma, lahko naročite tudi BREZPLAČEN TESTER 2 ml (v vrednosti 11,90 EUR) s poštnino 5 EUR.

Vsa naročila in informacije dobiš na telefonski številki 070 922 722 ali na spletni strani www.glowlab.it.