Si dobila nepričakovano vabilo na dogodek ali zmenek? S tem serumom se POMLADIŠ v samo 60 sekundah

Poznaš zadrego, ko dobiš nepričakovano vabilo na dogodek ali zmenek, tvoj obraz pa je ves upadel od prejšnje neprespane noči ali predolgega delovnika? To lahko zdaj v hipu rešiš z instant serumom nove generacije za takojšnji dvig obraza. Njegovi rezultati so neverjetni, prepričaš se lahko sama.

Si dobila nepričakovano vabilo na dogodek ali zmenek? S tem serumom se POMLADIŠ v samo 60 sekundah (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
13. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Instant rešitev z velikim učinkom (in brez stranskih učinkov!) 

Nova generacija izdelkov za pomlajevanje ti prinaša možnost, da si takoj po nanosu videti deset let mlajša, ne da bi pri tem trpel tvoj obraz ali izraz. Serum za hitro zategovanje obraza deluje od osem do 12 ur, v tem času pa bo tvoja koža napeta, brez gub in podočnjakov, brezhibno pomlajena. Ravno prav dolgo, da boš zmenek ali dogodek preživela v svoji najboljši različici.

Serum za obraz Glow&Go™ Instant Lift, 30 ml, za hitro zategovanje obraza je res učinkovita nega proti gubam in podočnjakom, ki deluje takoj po nanosu in v hipu poskrbi za vidne rezultate. Učinki so začasni in trajajo od osem do 12 ur, zato se ta serum uporablja kot izdelek za ličenje v času, ko želiš biti videti deset let mlajša.

Laboratorij iz Italije je razvil inovativno elastično formulo na osnovi biopeptidov, rastlinskih matičnih celic in kolagena, ki kožo napne takoj po nanosu. Uporabljaš ga lahko vsak dan, saj je serum popolnoma biokompatibilen s kožo in nima nikakrših negativnih učinkov.

Kako deluje?

Serum Glow&Go™ je kozmetika nove generacije, ki se vse pogosteje uporablja, zasnovana pa je na vlogi vezave vode. Ob nanosu na kožo poveča njen volumen ter zapolni gube in kožo izdatno vlaži. Hialuronska kislina v koži ustvari visoko elastično mrežo za vezavo kolagena, ki je sestavni del dermisa (kožne plasti).

Koža je takoj videti napeta in sijoča, z nanosom seruma pa ne boš izgubila mimike, tvoj izraz bo ostal popolnoma enak, zato se boš lahko na dogodku sproščeno smejala in počutila kar najbolje.

Prednosti sistema Glow&Go™ Instant Face Lift:

♥ Serum ne povzroča nelagodja in bolečine (brez igel, oteklin, stranskih učinkov).
♥ Serum ti omogoča bolje nadzorovano uporabo (mogoči so popravki do idealnih rezultatov).
♥ Učinki so vidni takoj po uporabi, ni ti treba čakati na rezultate.
♥ Boljša integracija v dermis za popoln rezultat s kremo po serumu.
♥ S serumom ne izgubljaš mimike, saj ne blokira mišic.
♥ Gre za cenejše, varnejše in enostavnejše pomlajevanje od invazivnih metod.

Kako ga uporabiš za najboljši učinek?

Serum Glow & Go naneseš na predhodno očiščen obraz, učinek liftinga pa bo viden v samo eni minuti po nanosu. Naneseš ga v zelo majhni količini, tako da lahko 30-mililitrsko embalažo uporabljaš do dva meseca.

♥ Kožo prej očisti s posebnim ioniziranim čistilom za takojšnjo nego kože Glow&Go™, da jo pripraviš na delovanje aktivnih sestavin seruma.

♥ Po nanosu seruma je treba kožo hitro posušiti, najbolje s pahljačo.

♥ 10 minut po nanosu seruma je priporočljiv nanos kreme za takojšnjo nego kože Glow & Go™ za trajne učinke proti staranju. Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus, jo obnovi in naredi svilnato ter osveži, koža je zato takoj po nanosu videti čvrstejša in mehkejša.

Serum za dvig obraza Glow&Go™ Instant je na voljo tudi v Sloveniji, naročiš ga lahko tudi preko spleta. Za še več informacij lahko pobrskaš na www.instantskincare.it ali jih dobiš na telefonski številki 070922 722.