S tabo delimo dokaze, da ta NOVA formula čisto zares zmanjšuje GUBICE in gube

Dejstvo je, da moraš v svojo kožo vlagati ves čas, če želiš, da ti bo še dolgo v ponos (beri: brez gub in brez izgube čvrstosti). Med vsemi sestavinami zato odkrij trenutno največjega ''specialista'', ki deluje proti staranju tukaj in zdaj.

S tabo delimo dokaze, da ta NOVA formula čisto zares zmanjšuje GUBICE in gube (foto: Vichy) Vichy
17. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Zakaj se staraš?

Ker je to del življenja, seveda, odgovor je pravilen. Staramo se vsi, vendar se ne staramo vsi na enak način. Problem današnjega sveta je pospešeno staranje, ki ga spodbudijo predvsem način življenja, stres – zunanji in notranji – ter izpostavljanje ultravijoličnim žarkom. Proces staranja pospešijo vnetja, ki jih povzročijo prosti radikali v škodljivih dejavnikih, kot sta onesnaženost in cigaretni dim.

Sčasoma se presnova v koži upočasni oziroma se koža manj učinkovito obnavlja in počasneje proizvaja kolagen, glavno vlakno v koži, kar privede do izgube čvrstosti in prožnosti. Kožo je treba zato spodbuditi k obnavljanju. V ta namen izberi najboljše aktivne sestavine, ki ciljno delujejo na ključna vlakna v koži, kolagen in elastin. 

Ta hip najboljši ''specialist'' proti staranju so peptidi

Najnovejše odkritje v svetu lepote so peptidi, kratke verige aminokislin, od katerih so nekatere znane po sposobnosti ponovnega zagona proizvodnje kolagena in elastina, s tem pa tudi upočasnitvi staranja.

V ''hormonih sreče'', kot so endorfini in oksitocin, so peptidi naravno prisotni in delujejo tako, da aktivirajo presnovo – spodbujajo kožo, da proizvaja več kolagena, ali absorbira in porablja maščobe. Med najučinkovitejše peptide, ki se uporabljajo tudi v izdelkih za nego kože, spadajo peptidi iz graha in riža.

Sinergija riževih peptidov in matriksila pomembno poveča sintezo kolagena, spodbujajo njegovo nastajanje v koži in stabilizirajo povezavo med usnjico in povrhnjico, da koža postane čvrstejša.

Omisli si lepotno rutino s peptidi

Bi rada videla spremembo na svoji koži že v nekaj dneh? Potem izberi Vichyjevo dnevno nego Liftactiv Collagen Specialist s peptidi. Ženske, ki so jo preizkusile, pravijo, da je koža resnično že v le nekaj dneh čvrstejša. Vichy je formulo, ustvarjeno za odpravljanje znakov izgube kolagena, namreč še izboljšal!

Liftactiv Collagen Specialist z novo izboljšano formulo zdaj vsebuje trikrat več prokolagenskih peptidov za trikrat večjo raven kolagena v koži. Ti se namreč borijo proti razpadanju kolagenskih vlaken. V kombinaciji z vitaminom Cg, ki kožo ščiti pred prostimi radikali, pa so peptidi v tej novi formuli ultra uspešni.

Preizkušanja so pokazala izboljšanje čvrstosti kože, zmanjšanje drobnih linij in gub okrog oči, gub na čelu in nazolabialnih gub ter celovito izboljšanje obnove vrhnjice, kar seveda zagotavlja mladostnejši in bolj spočit videz kože.

Liftactiv Collagen Specialist:

♥ Popravlja gube.
♥ Preoblikuje konture obraza.
♥ Poenoti polt.

Te zanima učinkovitost v številkah? Preveri jih kar tu:

♥ Pri 96 % žensk je bilo mogoče opaziti zmanjšanje gub*.
♥ 77 % žensk meni, da je koža bolj čvrsta**.
♥ 87 % žensk meni, da je koža bolj gladka**.

*Klinična študija na 58 ženskah, pri 96 % žensk je bilo mogoče opaziti zmanjšanje vsaj enega tipa gub, po 8 tednih.
**Potrošniški preizkus, 90 žensk, 8 tednov.

Samo še dva koraka te ločita do popolne kože

Za kar največjo učinkovitost pa ti priporočamo še, da pred dnevno kremo Liftactiv Collagen Specialist uporabiš serum proti hiperpigmentacijskim madežem in gubam Liftactiv Specialist B3 Dark Spots.

1. korak: serum Liftactiv Specialist B3 Dark Spots

2. korak: dnevna krema Liftactiv Collagen Specialist

Vsak Vichyjev negovalni protokol je sestavljen iz seruma kot prvega koraka pri rutini in negi obraza, prilagojenih potrebam tvoje kože. Serumu sledi dnevna krema, katere učinkovitost bo zaradi seruma še večja. V promocijskem paketu najdeš kremo in serum po 50 % nižji ceni.