NAGRADNO: Prijavi se in postani Cosmo preizkuševalka

Na Cosmu bomo septembra naši koži namenile posebno nego in globinsko čiščenje. V sodelovanju z L’Oréalom bomo izžrebali 3 dekleta, ki bodo imele edinstveno priložnost testirati težko pričakovane maske za obraz L’Oréal Paris Pure Clay.

25. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Glina je tvoja prijateljica

Zadnjič smo v uredništvu delale preizkus, koliko se zares sprehajanje po mestu "pozna" na naši koži na obrazu. Brez heca, robček s katerim smo si obrisale nenaličen obraz je bil popolnoma rjav!  Zato drage se punce, poskrbite za kožo na obrazu, saj  potrebuje posebno nego in globinsko čiščenje. Že od nekdaj se je v ta namen uporabljala glina, ker pomiri in čisti kožo, vpije presežek sebuma in jo naredi nežno in prožno. Glina je pač zakon in to so vedele že naše none!  ;)

Multimasking je idealen za tvojo kožo

Ker vsi deli obraza nimajo enakih potreb, se lahko z maskami malo poigraš in jih kombiniraš. Če imaš mešano kožo ali pa želiš na določenih predelih obraza doseči različne učinke, je multimasking popoln ritual zate. Na družbenih omrežjih poišči #instadetox – lahko pa tudi sodeluješ in objaviš svojo kombinacijo nanosa treh glin.

L'Oréal Paris laboratoriji so zasnovali močno vez 3 glin

  • RASUL – Glina znana po tem, da pomaga pri čiščenju polti.
  • KAOLIN – Glina znana po lastnostih vpijanja nečistoč in čezmernega sebuma
  • MONTMORILONIT – Glina znana po svojem delovanju proti nepravilnostim

Zelena: Matira kožo

Pure Clay Purify maska z IZVLEČKOM EVKALIPTUSA je idealna za bolj mastno in mešano kožo, ker jo očisti in matira. Kremna tekstura maske očisti pore in odstrani presežek sebuma, koža je očiščena, matirana in ni izsušena. Koža je v hipu osvežena in čista. Po enotedenski uporabi je koža bolj čista in mehka ter se ne sveti.

Črna: Koži da sijočo polt

Pure Clay Glow maska je obogatena z IZVLEČKI RASTLINKSEGA OGLJA, ki kot magnet nase veže nečistoče, kožo pa naredi bolj svežo in sijočo in je ne izsuši. Koža je v trenutku osvežena in videti bolj sveža. Po enotedenski uporabi je sijoča in prečiščena.

Rdeča: Poenoti polt

Pure Clay Exfo maska z IZVLEČKI RDEČE ALGE čisti in poenoti vse tipe kože. Njena zrnasta, kremasta struktura na koži naredi piling ,vendar je pritem ne izsuši. Koža je v hipu bolj mehka, gladka in poenotena. Po enotedenski uporabi so pore videti ožje, tekstura pa bolj enotna.


UPORABA: Nanesi tanek sloj na čisto kožo obraza, pri tem se izogibaj področju okoli oči in ustnic, 2-3 krat tedensko. Pusti da se posuši (5 – 10 minut), nato odstrani z mokro brisačo ali s toplo vodo.

Prijavi se, res bo zabavno!

Iščemo 3 DEKLETA, ki bodo testirala maske za obraz L’Oréal Paris Pure Clay. Vse tri bodo v test dobile set treh mask, da bodo kar najlažje preizkusile njihov "multi-masking" efekt. V testnem obdobju bodo fotografirale svojo kožo in na koncu svojo izkušnjo, mnenje in nasvete delile z vami.

Psst!!: Spremljaj tudi Cosmopolitan Slovenija Facebook profil, saj bomo v septembru podarili nekaj paketov mask za obraz L’Oréal Paris Pure Clay.

Če si tudi ti želiš postani Cosmo preizkuševalka izpolni spodnji obrazec in napiši zakaj si prav ti primerna, za testiranje L’Oréalovih mask za obraz.

Čas za prijavo je do četrtka, 28. septembra, zato pohiti, saj bomo že v četrtek, 28. septembra objavili imena treh izbranih deklet.

Sodelovanje trenutno ni možno.

#instadetox kože z L’Oréal Paris Pure Clay maskami, v samo 10 minutah!