Preproste poteze za boljše počutje

Če je napovedano slabo vreme, nikar ne bodi slabe volje še ti. Privošči si nekaj zase in svoje dobro počutje, poskrbi pa tudi, da se bo dobro počutili tudi ljudje okrog tebe.

30. 10. 2007

Ko potrebuješ nekaj 'sončnega' v svojem življenju, si privošči naslednje trike, ki bodo poskrbeli za boljše razpoloženje tvoje okolice.

Jutranje prebujanje

Če se prebudiš v turoben dan, si za boljše počutje privošči tropsko osvežitev – tuš gel s tropskimi okusi bodo pocrkljali tvoja čutila in takoj se boš počutila povsem sveže. Če je tvoje razpoloženje na psu popoldne, pa si privošči penečo kopel z eteričnimi olji. Omamne vonjave te bodo razvedrile za večerno druženje s prijatelji.

Okusne ustnice

V hladnejših dneh moraš zaščititi svoje ustnice, zato pojdi v trgovino s kozmetično ponudbo in izberi lip gloss z najljubšim okusom tropskega sadeža – izbira je danes zares pestra. Vonj tvojih ustnic bo zagotovo privabil tudi kakšnega okuševalca … poljub bo neizogiben!

Zimska zagorelost

Kdo pa pravi, da moraš biti zagorela samo poleti. Kljub temu, da se približuje zima, si lahko privoščiš samoporjavitveno kremo in takoj se boš počutila bolje. Svojo rjavo polt z novim seksi kosom perila lahko demonstriraš tudi svojemu izbrancu … Uf, kako bo v postelji kar naenkrat postalo vroče!

Urejena tudi tam spodaj

Čeprav se lahko celo zimo skrivaš za dolgimi hlačami, bodi tudi v hladnejših dneh urejena tam spodaj. Frizurca naj bo enaka, kot si jo imela poleti in spomini se bodo kar naprej vračali na plažo!

Majhna sprememba

Če si že dolgo nisi privoščila nobene spremembe na glavi, skoči v frizerski salon. Naj malce posvetlijo nekaj izbranih pramenov tvojih las – le toliko, kot bi jih poleti posvetlilo sonce na plaži. Sprememba bo malo opazna, a ti se boš počutila veliko bolj seksi!

Barve energije

Pozabi na jesenske turobne barve, nase nanesi živahno svežino – nohte na nogah in rokah pobarvaj v žive barve. Na nogah, ki so v teh dneh skrite očem, lahko ustvariš celo paleto – kdo pa pravi, da ne smeš vsakega nohtka obarvati z drugačno barvo?

Živahna oblačila

Tudi oblačila naj bodo v hladnih dneh bolj živih barv. Če te že sonce ne doseže skozi oblake, pa ga privedi iz svoje omare nase – v rumenem se boš počutila sončno!