POTENJE: ‘To je EDINA stvar, po kateri reeeees ne smrdim’ (nasvet dekleta, ki se prekomerno poti)

Naša novinarka je našla sveti gral proti smrdljivemu potu.

POTENJE: ‘To je EDINA stvar, po kateri reeeees ne smrdim’ (nasvet dekleta, ki se prekomerno poti) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2021

Vročina v zraku je slab znak za vsa dekleta, ki so nagnjena k potenju. Še posebej, če ob tem izločajo neprijeten vonj.

Naša novinarka je med počitnikovanjem navdušeno ugotovila, da je našla dezodorant, po katerem ne smrdi. "Včasih sem smrdela po vsakem dezodorantu in se zelo potila, zdaj pa že tri dni uporabljam tole in je top!" je povedala.

Si vedela, da znoj sam po sebi ne smrdi?

Pravzaprav naj kar tri četrtine žensk ne bi imele težav z neprijetnim vonjem med potenjem. Če si ena izmed njih, ti bo zadostovala samo redna skrb za higieno. Prav tako lahko na vonj potu vplivaš s prehrano. Veliko sadja pomeni manj smradu, na primer.

Neprijeten vonj dobi znoj šele, ko se ga lotijo bakterije in ga začnejo razkrajati. Prav to težavo pa rešuje dezodorant Crystal Body Deodorant, v katerega se je zaljubila naša novinarka. 

Sestava kristalnega kamna je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata!

Molekul aluma koža ne more absorbirati, tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav.

Dezodorant Crystal samo navlažiš pod tekočo vodo in naneseš na predele telesa, ki so pri potenju najbolj izpostavljeni. Zaradi svoje 100 % naravne sestave je zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen. 

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: Ariana Grande je spremenila svojo zaščitno pričesko in internet je ponorel

Priporočamo tudi: Adijo grde superge! Bella Hadid zdaj prisega na TE krasne čevlje