Kako v nekaj minutah do poletnega 'looka'

Včasih res ni časa za dolgotrajno ličenje , a to še vedno ne pomeni, da si moraš namazati samo trepalnice, ker za podrobno senčenje preprosto ni časa.  Zato smo v Poletni šoli ličenja pokazali, kako v nekaj minutah narediš svež in drzen poletni 'look'.

10. 6. 2013

Danes se lahko veliko senčil, ki ji najdeš na prodajnih policah, nanaša v suhi ali mokri obliki.

Zato lahko , kadar si v bolj drznem razpoloženju, uporabiš mokri nanos senčil: čopič  zmočiš z vodo,  pomočiš v senčilo, zmešaš  in dobiš bolj kremasto senčilo, ki je zato tudi bolj intenzivne barve. V tej obliki je senčilo tudi bolj obstojno, pa tudi lepo se r.azmaže.

Sonček sije, ptičke pojejo in spet je čas, da začnemo uporabljati barve. Vem sicer, da tudi ti kot vsako drugo dekle, rado okoli oči uporabljaš temna senčila, a zakaj, ko je toliko barv, s katerimi lahko eksperimentiraš.

Poletje je nedvomno čas, ko si lahko privoščiš malo več drznosti, zato iz predalov vzemi vsa oranžna, modra, rumena, roza, vijolična, turkizna senčila in svinčnike ter začni ustvarjati lepe poletne 'looke'. Navsezadnje, kdaj pa boš pa ekperimentriala, če ne zdaj, ko si mlada!

Tekst, ličenje in strokovno znanje: Azra Alibegić

Videoprodukcija: Danijel Čančarević, MMAML

Kako v nekaj minutah do poletnega 'looka'