PODARJAMO: Osvoji paket izdelkov Biobaza SUN za naravno pridobivanje bakrene polti

To poletje naj tvoja koža dobi najboljšo naravno nego za hitro doseganje bakrene polti. Biobaza podarja 10 kopletov novih Biobaza SUN izdelkov, ki so izdelani z visokim deležem „črne kraljice“ – vijoličnega korenja, bogatega z beta-karotenom in antocijanini močnega antioksidativnega delovanja.

PODARJAMO: Osvoji paket izdelkov Biobaza SUN za naravno pridobivanje bakrene polti (foto: shutterstock) shutterstock
5. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Za še eno nepozabno poletje !

Biobaza SUN letošnje poletje predstavlja dve noviteti – READY FOR SUN, dodatek k prehrani v obliki kapsul, ki pripravi kožo na sončenje, ter SUPERTANNING ROYAL MARMALADE ( KRALJEVA MARMELADA), nova marmelada za hitro temnenje in doseganje naravno bakrene polti.
Inovativna formula naravnih SUN izdelkov temelji na visokem deležu vijoličnega korenja, poznanega kot „črna kraljica“, ki je s svojim nutrutivnim sestavom precej močnejši od klasičnega, oranžnega korenja. Izredno bogata z beta-karotenom ter antocijaninom, ki mu daje vijolično barvo, je to korenje idealno kot sestavina za naravno pripravo kože na sonce in sončenje.

Tvoja koža bo z bakrenim tenom božanska

Na osnovi raziskovanja so biobazini farmacevti izdelali dva nova SUN izdelka, za pripravo kože na sončenje, a da bi pri tem dosegli naraven, bakren ten:

READY FOR SUN dodatek k prehrani ( v kapsulah, 30 kapsul) je 100% naraven dodatek k prehrani v veganskih kapsulah za pripravo kože na sončenje. Vsebuje enkraten koktajl antioksidantov, kot so:

  • visoko kancentriran beta-karoten iz vijoličnega korenja
  • astaksantin
  • vitamin A, ki pomaga pri vzdraževanju normalne kože
  • vitamin C, ki pomaga pri normalnem nastajanju kolagena za normalno funkcijo kože
  • vitamina E in selena , ki pomaga zaščititi kožne celice pred oksidativnim stresom.

Priporoča se, da se kapsule konzumirajo vsaj mesec dni pred in med sončenjem.

SUPERTANNING ROYAL MARMALADE – kraljevska marmelada za hitro temnenje in bakreno polt vsebuje 100% naravno, inovativno formulo za hitro temenje in doseganje enakomerne bakrene polti. Obogatena z izvlečkom vijoličastega korenja, zakladom antocijanina in beta-karotena močnega antioksidativnega delovanja, pomaga pripraviti kožo na sončenje. Ob hranljivih oljih paradižnika (likopen), oljke, ognjiča in oreha, ob vitaminu E, bo koža tekom sončenja zaščitena pred izsuševanjem in predčasnim staranjam. Lahko mazljiva marmelada se hitro vpije ter je ugodna na koži, ji daje lep ten in kraljevski sijaj že po nekaj dnevih sončenja.

Nove Biobaz SUN izdelke poišči v drogerijah po Sloveniji.

Biobaza podarja 10 paketov izdelkov Biobaza SUN

Vsak paket vsebuje: READY FOR SUN kapsule, SUPERTANNING ROYAL MARMALADE (kraljevska marmelada za hitro temnenje in bakreno polt)  in SUN BALZAM za ustnice SPF15.

Odgovori na nagradno vprašanje:

  • Linija Biobaza SUN vsebuje izdelke za nego kože med in po sončenju. Naštej vse izdelke, ki so v tej liniji.

Psst: Odgovor poišči TUKAJ.


Odgovor pošlji na email naslov: nagrade@adriamedia.si

V zadevo nujno napiši: BIOBAZA NAGRADNA IGRA

Nagradna igra traja do 9. junija 2017.

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu

Nagradno igro smo zaključili. Izžrebali smo jih 10:

Dragica Kadak, Debora Nikič, Anneta Smej, Tina Možina, Mateja Novak, Anamarija Štucin, Irena Gregorin, Mateja Škrlec, Ana Rihtar, Tajda Reberšek.