Lepota Promocijsko sporočilo

Se imaš za samozavestno in OČARLJIVO? Potem se ovij v DIŠAVE Elle (ti vonji te bodo definitivno izrazili!)

29. 11. 2023
Se imaš za samozavestno in OČARLJIVO? Potem se ovij v DIŠAVE Elle (ti vonji te bodo definitivno izrazili!) (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Si že slišala za parfume in meglice za telo Elle? Z njimi boš okolico (in sebe) prepričala, da je tvoja samozavest neomajna. 

Elle te vabi, da pokažeš svojo prefinjenost in eleganco in za seboj pustiš nepozaben vtis!

Ženski parfumi in meglice za telo Elle namreč prav vsak trenutek obogatijo z izražanjem sebe. Vsaka njihova nota postane izjava, ki ostane v spominu ljudi okoli tebe.

Razmisli, kdo si in kaj sporočaš

Elle se zaveda, da je ženstvenost širok spekter, zato je kolekcija dišav zasnovana tako, da se ujema z različnimi vidiki ženske osebnosti.

Predstavljaj si opolnomočen objem dišave Elle, ko se spopadaš z izzivi svojega poklicnega sveta, zapeljivo sled, ki jo pušča, ko stopaš v družbo, in neustavljivo prefinjenost, ki jo dodaja trenutkom v dvoje.

Ženski parfumi in meglice za telo Elle so ustvarjeni tako, da se brez težav prilagajajo tvojemu dinamičnemu življenjskemu slogu in torej nešteto različnim situacijam, ki te spremljajo vsak dan. Vsi pa zagotavljajo, da boš s seboj nosila bistvo sebe in tvoje elegance, kamorkoli greš.

Elle je več kot blagovna znamka; je praznovanje potovanja sodobne ženske. To je prikimavanje moči, gracioznosti in individualnosti, ki te zaznamujejo. Vsak nakup pri Elle je naložba v tvoje samoizražanje, priložnost, da samozavestno in stilsko sprejmeš svojo ženstvenost.

Kolekcijo sestavljajo 3 parfumske vode in 3 meglice za telo Body Mist.

FLEUR EAU DE PARFUM

ELLE Fleur Eau de Parfum je močna cvetlična dišava z neustrašnim ženstvenim pridihom. Zgornje note dišave vsebujejo kombinacijo slastnih citrusov in sadnih cvetnih not bergamotke in hruške, frezije in bambusa. Srčne note dišave se nadaljujejo s čudovitim ravnovesjem jasmina, šmarnice in pomarančnega cveta, ki ga poudarita rdeče jabolko in malina. Dolgotrajna osnovna nota parfuma ELLE Fleur vsebuje sladke slive in elegantno mešanico pačulija, sandalovine in vanilije.

L'EDITION

Parfumska voda ELLE L'Edition za ženske ima nežno sadno-cvetlično dišavo. V zgornjih notah takoj navduši s citrusno-sadnimi notami limone, mandarine, frezije in kančkom hruške. Cvetlično srce dišave je čudovito ravnovesje jasmina, potonike, lilije in vrtnice, zaokroženo z dodatkom nežne breskve. Dolgo obstojna dišavna osnova vsebuje kombinacijo sandalovine, cedrovine in mošusa. Parfum ELLE L'Edition uteleša stilsko svobodno držo sodobne ženske.

FREE SPIRIT

Parfumska voda ELLE Free Spirit ima navdihujočo dišavo in uteleša moč ženske. Zgornja nota vsebuje mešanico eksotičnega sadja in listov vijolice ter prehaja v cvetlično srčno noto s toplo bazo vetiverja, pačulija, medu in svetlih lesov. Dišava ELLE Free Spirit je bila ustvarjena za vsako žensko.

PEACH PUNCH

Ker vsebuje nežne bleščise, vam pusti, da se osvetlite in zasijete s tem sočnim in neustavljivo sadnim dišavnim razpršilom. Sočne note breskve se prepletajo z osvežujočo mandarino, nežnimi cvetličnimi notami jasmina in gladko vanilije ter ustvarijo popoln sladek in osvežujoč vonj za vsako priložnost. Življenje še nikoli ni bilo bolj sočno!

CHEEKY BONBON

Očarajte svoje čute z zabavno-zapeljivim dišavnim razpršilom. Očarljive note osvežujočih jagod s pridihom sladke opojnosti, idealna pika na i za dnevni videz ali videz za prvi zmenek.

COCO AMOUR

Pričarajte si igrivo poletje ne glede na letni čas s to meglico za telo. Prepustite se nežnemu, mlečno-kokosovemu dotiku obogatenemu s toplo vanilijo, ki vas bo obsijal z zlatim sijajem. Popolna dišava za dopolnitev vašega najljubšega bikinija na odličnih plažah St. Tropez.

Fotografije: Promocijsko gradivo