Lepota Promocijsko sporočilo

Odkrile smo rešitev za ZAŠČITO pred soncem, s katero bo tvoje poletje BREZSKRBNO kot še nikoli (ne, ni krema!)

30. 5. 2023
Odkrile smo rešitev za ZAŠČITO pred soncem, s katero bo tvoje poletje BREZSKRBNO kot še nikoli (ne, ni krema!) (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Se že veseliš vročih poletnih dni, kajne? Tvoje veselje je povsem pričakovano, morda pa ti vseeno nekaj sence nanj meče dejstvo, da je sonce škodljivo za kožo ... Imamo rešitev (in ne, res ni krema).

Če se odločiš za našo izbiro, boš lahko poletje preživela popolnoma brezskrbno in uživala v sončnih dneh, kolikor ti srce poželi.

Verjetno si že slišala za Braunemon, morda te spominja na otroštvo, ko je to besedo veselo izgovarjala tvoja mama (na trgu je že od leta 1985), ali pa si ga celo že preizkusila sama. Braunemon se lahko vsekakor pohvali s pozitivnimi mnenji uporabnikov, ki imajo z njim samo dobre izkušnje.

Za začetek zato s tabo delimo tole mnenje (nato pa ti izdelek še podrobneje predstavimo):

''Braunemon je res super. Odkar ga uporabljam, uživam poletje brez alergij in opeklin. Dobiš res lepo zagorelo polt.'' Rebeka

Braunemon ni krema za zaščito pred soncem, temveč je prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni beta karoten ter poskrbi, da bo tvoja koža zaščitena in obenem lepa.

Prehransko dopolnilo Braunemon® je namenjeno izboljšanju prehranjenosti kože in njeni zaščiti pred škodljivimi UV-žarki. Za to poskrbijo naravni beta karoten, pantotenska kislina, riboflavin, vitamin E in vitamin C, ki jih vsebuje.

Beta karoten je provitamin, ki ga naše telo pretvori v vitamin A, če nam tega vitamina primanjkuje. V primeru dobre preskrbljenosti z vitaminom A se večji del beta karotena naloži v zgornjo plast kože in jo obarva svetlo rjavo. Tako pridobljena barva varuje kožo pred uničujočim delovanjem svetlobe in sončnih žarkov.

Vitamin E, vitamin C in riboflavin imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

 ♥ Riboflavin (vitamin B2) prispeva k ohranjanju zdrave kože ter ima tudi vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in s tem kožo varuje pred uničujočim delovanjem svetlobe in sončnih žarkov UVA in UVB, ki povzročajo prehitro staranje kože ter propad kožnih celic.

Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Dodane vrednosti Braunemona so:

♥ visoka vsebnost pantotenske kisline

♥ ne vsebuje sestavin živalskega izvora in glutena

♥ izboljša prehranjenost kože

♥ primeren je za celoletno uporabo

♥ je rezultat slovenskega znanja in ima dolgoletno tradicijo  

Te zanima, ali je primerno zate in za tvojo kožo?

Braunemon je namenjen vsem, katerih koža je občutljiva za svetlobne vplive, ljudem s problematično in slabo prehranjeno kožo, ter tistim, ki želijo imeti lepo porjavelo polt.

Lahko ga uporabiš prav vsakokrat, ko načrtuješ izpostavljenost telesa soncu, saj deluje kot pomoč naravni obrambi kože. Tvoja koža bo zaščitena, obenem pa bo pridobila prav prijetno zagorel ten.

Za doseganje najboljših rezultatov lahko Braunemon® uživaš vsak dan vse leto, tudi če nisi neposredno izpostavljena sončnemu sevanju. Ob rednem uživanju bo tvoja koža namreč pripravljena na trenutek, ko bo izpostavljena. 

Cosmo namig: Uporaba krem z zaščitnimi faktorji je še vedno priporočljiva, tudi če uživaš Braunemon, saj je UV-sevanje kljub njegovi uporabi še vedno škodljivo za tvojo kožo. Braunemon torej ni zamenjava za kremo z zaščitnim faktorjem, temveč je dodatna zaščita in nega kože od znotraj. Pomembno je predvsem, da se nasploh izogibaš preveliki izpostavljenosti soncu. 

In za konec še nekaj mnenj zadovoljnih uporabnikov, ki imajo seveda še največjo težo, saj gre za prakso, in ne le teorijo, da Braunemon čisto zares deluje. 🙂

"Kolesarjenje je moja strast. Z njim pa tudi od sonca ožgane roke, noge, nos … Zaščita skupaj z rednim jemanjem Braunemona pa je zakon. Kolesarjenje je spet čisti užitek.'' Leon

''Težko se odločam za prehranska dopolnila, nekako nisem verjela vanje. A kdaj tudi tvegam in dva meseca sem se s kapsulo Braunemona redno pripravljala na počitnice, da se ne bi spremenile v trpljenje zaradi alergije na sonce. Letos sem počitniško uživala na Kostariki že aprila na koncu sušne, vroče in predvsem sončne dobe. Občutljiva za sonce, kot sem, tega tritedenskega podviga ne bi tvegala brez Braunemona. Seveda brez dobrega senčnika ni šlo. Hvala za Braunemon.

Aloha!'' Saša

''Hvala, da si mi povedal za Braunemon. Morje megle pod seboj sem gledala z izjemnim zadovoljstvom, saj je osvojeni tritisočak poplačal vse napore, sonce pa me je za spremembo božalo, ne opeklo. Dobra krema za sončenje in Braunemon sta zakon za osvajanje sončnih vrhov.

Pridruži se kdaj, tritisočaki odpirajo nov pogled na svet!''

Teja

Braunemonu pa zaupata tudi nekdanji dekleti iz Sanjskega moškega, Laura Beranič in Carmen Osovnikar:

Laura Beranič je o izdelku zapisala: ''Midve s Carmen sva res navdušeni, da obstaja zadevica, ki nama bo letošnje poletje še dodatno pomagala do lepe zagorele polti dlje časa, ker sva obe nori na lepo posončeno kožo, tako da se že veseliva nadaljnje uporabe Braunemona, ki poskrbi tudi za zaščito kože, tako da mislim, da bi ga morala imeti vsaka punca v svoji torbici 🧡. Hvala, Braunemon!'' 

Carmen Osovnikar pa nam je zaupala tole: "Punce, če hočete biti dalj časa rjave, tako kot midve z Lauro, se odločite za te čudovite kapsule in ne bo vam žal."