Nova frizura, nova ti!

Si naveličana svoje frizure? Teh pet zvezdnic je spremenilo svoj videz, zakaj ga ne bi tudi ti.

Lea Michele (foto: Getty images) Getty images
23. 9. 2014

Lea Michele

Kadar želi zvezdnica nadaljevanke Glee skriti svoj frufru, uporabi odličen trik oblikovanja las v le štirih korakih: zravnaj lase, jih počeši nazaj, utrdi z voskom ali gelom in jih na koncu spni še z lasnicami.

Margot Robbie

Mergot Robbie

Nad njenim prestopom s svetle na temno stran niso bili vsi tako navdušeni, nam pa je blazno všeč! Blondinke prisegajo na barvanje obrvi v podobnem odtenku las, da so obrvi še vedno dovolj opazne.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Manekenka je svoje lase v poletnem času rahlo posvetlila, za rdečo preprogo pa si je za dodaten volumen omislila še nekaj podaljškov. Do dolgih in svetlejših las v trenutku: preizkusi umetne pramene v rahlo svetlejšem odtenku, ki se enostavno pritrdijo kot lasnice.

Rihanna

rihanna

Glasbena ikona pričeske spreminja, kot se spreminjajo letni časi in modne kolekcije. Če smo jo pred časom opazovali s seksi kratkimi lasmi, je zdaj izbrala ženstvene kodre iz osemdesetih. Za rahlo razmršen in zmečkan videz kodrov uporabi drobne železne navijalke in veliko laka za lase.

Shailene Woodley

Shailene Woodley

Dolge, krajše, najkrajše! Shailene se je na lepotni prestol povzpela s pogumno odločitvijo in igranjem s škarjami in svetlejšo barvo las. Če je tvoj obraz ovalne ali okrogle oblike, se takšni pričeski raje izogni.

Prevedla in priredila: Katja Jakopovič