Nov trend med blogerkami: ultra dolge, a povsem naravne trepalnice!

Ne dvomimo, da si že slišala za čudežni serum, ki prihaja iz kozmetične hiše Lux-Factor in tvoje naravne trepalnice vidno podaljša ter zgosti v samo 2-4 tednih. No, tokrat so ga na preizkušnjo postavile slovenske blogerke, ki so po testiranju več kot zadovoljne. Preveri, zakaj!

15. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Mojca Hlupič (Irayaa), modna blogerka in stilistka

Kot večina radovednih žensk sem tudi jaz preizkusila umetne trepalnice, kar je na žalost popolnoma uničilo moje naravne. S pomočjo seruma Lux-Factor Eyelash pa so moje trepalnice ponovno začele rasti in po dobrem mesecu uporabe so tako dolge in goste, kot bi bile umetno podaljšane. Serum sem pridno nanašala tudi na obrvi in kot lahko vidite na fotografijah, sem končno dosegla gostoto in popolnost 'a la Cara Delevingne'.

Manca Vodopivec (Mancinas spot), modna blogerka in stilistka

Serum sem pridno uporabljala dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer, vidne rezultate pa sem pričela opažati po dobrem mesecu uporabe. Ker se moje trepalnice že same po sebi zelo zavihane, sem šele z uporabo klešč, s katerimi sem si trepalnice odvihala, videla dejanski učinek in ta je več kot zadovoljiv. Trepalnice so opazno daljše in že z enim nanosom maskare je videti, kot da imam na vekah podaljške oziroma umetne trepalnice. Zelo navdušena, tudi zato ker lepotni izdelek, ni testiran na živalih, kar je zame odločilnega pomena pri izbiri kozmetike.

Nataša Mernik (Anakrejevska), modna in lepotna blogerka

Serum uporabljam približno dva meseca in po preizkušanju številnih produktov sem končno odkrila takšnega, ki mi ustreza in dejansko tudi deluje. Razlika se je poznala že po dveh tednih, sedaj pa dolžino le še vzdržujem. Najprej sem ga uporabljala zgolj za trepalnice, pred kratkim pa sem ga preizkusila tudi na obrveh. Po nekaj dneh so tudi te pričele rasti hitreje, zato upam, da se mi kmalu zgostijo, saj imam z redkimi obrvmi že od nekdaj težave. Lux- Factor serum bom nedvomno še naprej uporabljala, saj sem z njim izredno zadovoljna.

Podaljšaj svoje trapalnice tudi ti!

V kolikor bi priljubljeni serum Lux-Factor Eyelash želeli preizkusiti tudi vi, imate sedaj odlično priložnost! Na spletni strani www.lux-factor.com ga lahko namreč naročite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom!