Nikola Milojević - čarovnik, ki nekirurško pomaga k mladostnejšemu videzu

Če so do nedavnega za čim popolnejši videz na umeten ali pospešen način skrbeli predvsem znani javni obrazi, se stvari spreminjajo tudi na tem področju.

Nikola Milojević - čarovnik, ki nekirurško pomaga k mladostnejšemu videzu (foto: shutterstock) shutterstock
26. 1. 2013

Ker videz zavzema vse pomembnejše mesto v sodobni družbi, se temu primerno razvijata tudi tehnologija in napredek.

Nekirurški pristop

Ko je plastična kirurgija postala prisotna v vseh plateh družbe in ko so se začeli kazati tudi že učinki pretirane uporabe, se je bilo treba začeti ozirati za učinkovitejšimi in predvsem manj škodljivimi nadomestnimi oblikami.

dr. Nikola MilojevićEden izmed vodilnih svetovnih strokovnjakov posledične estetske in nekirurške medicine je doktor Nikola Milojević.

Lastnik Poliklinike estetske medicine Milojević v Zagrebu in Londonu se je specializiral na področju nadomestila plastične kirurgije z najmodernejšo tehnologijo nekirurškega pomlajevanja obraza, telesa in uma. Je med prvimi, ki uspešno uveljavljajo najsodobnejše medicinske posege ter tehnike nekirurškega odstranjevanja podočnjakov, nekirurškega liftinga obraza in revolucionarne tehnologije ultrazvočne liposukcije Vaser lipo.

»Naš cilj je dosledno ostajanje v naravnih okvirih lepote, z namenom umetnosti, in ne le tako imenovane obrti, ter da se z najmodernejšimi holističnimi metodami medicinske estetike pomaga vsakemu pacientu do mladega ter zadovoljnega videza in počutja,« pravi.

Nadaljuje tradicijo

Njegov oče Boško Milojević je eden izmed pionirjev evropske estetske kirurgije, ki jo je med drugimi uspešno uvajal tudi v Ameriki, nato pa je v sedemdesetih letih na Hrvaškem ter v tem delu Evrope odprl prvo kliniko plastične kirurgije in postal eden izmed vodilnih svetovnih strokovnjakov.

Sin nadaljuje očetovo delo v modernejši obliki in prav tako spada med najuglednejša strokovna imena. Zaradi bogatih izkušenj je nedavno prejel tudi priznanje za največjega strokovnjaka za botoks v Angliji. Kot specialista so ga gostili tudi že v največjih svetovnih televizijskih in tiskanih medijih, od Sky news, Channel 5, BBC Radio, MTV, The Daily Telegraph, The Daily Express, The Daily Mail, The Guardian, The Mirror, The Sun, Company Magazine, Woman Magazine in v številnih drugih. Kot član vodilnih svetovnih strokovnih združenj redno predava in sodeluje z drugimi najuglednejšimi strokovnjaki, piše članke ipd. Veliko slavnih imen med njegovimi pacienti zadnje čase posega po tretmaju Triactive plus z lasersko, ultrazvočno in radiofrekventno tehnologijo.

»Preprosto želim zaustaviti proces staranja in vsaj malce obrniti urne kazalce v nasprotno smer, pomladiti paciente ter jim pomagati, da so videti mladostno, kot se počutijo,« pravi.

Napisal Roman Turnšek, foto: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri