TO je najljubši parfum Kate Middleton, saj ga nosi CEL čas (+kje ga kupiš)

Si želiš dišati tako kraljevsko kot Kate? 👑 Zdaj lahko! 😍

TO je najljubši parfum Kate Middleton, saj ga nosi CEL čas (+kje ga kupiš) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2021

Zagotovo si že slišala za britansko mojstrico parfumskih dišav, Jo Malone, ki je s svojim parfumskih sodelovanjem z Zaro podrla vse rekorde! 

Njena velika oboževalka je tudi sama vojvodinja Cambriška, Kate Middleton, katere najljubši parfum prihaja prav izpod rok omenjene umetnice vonjev!

Vojvodinjo so dišeče mojstrovine celo tako zelo navdušile, da si je za svoj poročni dan zaželela, da celotno Westminstrsko opatijo nadišavijo z Jo Malone svečami. Za predstavo - 1 sveča stane 58€. 

Mnogi kraljevi oboževalci, ki so se že imeli priložnost srečati s Kate, so pohvalili njen vonj (da, vemo, kako zelo čudno se to sliši), nobena skrivnost pa ni, da vojvodinji dišave zelo veliko pomenijo tako v lepotnih ritualih kot tudi v njenem vsakdanjiku.

Poglej, kateri je najljubši parfum Kate Middleton:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ПАРФЮМЕРИЯ💗ОРИГИНАЛ (@kates_perfume)

Dišava z imenom 'Orange Blossom' je tista, ki je očarala vojvodinjo!

Med njene osrednje note spadajo cvet klementine, bela lilija, vodna lilija in perunika. Gre za izjemno sofisticirano dišavo, ki je nosljiva v čisto vsakem letnem času in ob vsaki priložnosti!

Najbližje nam jo lahko najdeš na njihovi avstrijski spletni strani TUKAJ, kjer boš zanjo odštela 112€, Cosmo pa seveda ne bi bil Cosmo, če ne bi naše uredništvo zate poiskalo njeno denarnici bolj prijazno različico.

Kot že omenjeno, je Jo Malone v letu 2019 sodelovala z Zaro, skupaj pa so ustvarili kolekcijo dišav z imenom "Zara Emotions", v kateri najdeš tudi čudovito citrusno parfumsko vodico Fleur d'Oranger.

Že zgolj v prevodu lahko vidimo, da imata obe dišavi pravzaprav enako ime, saj tako "Orange Blossom" kot "Fleur d'Oranger" pomenita "pomarančni cvet". 

Poglej si cenovno velikooo bolj ugodno različico parfuma Kate Middleton:

Za tale parfumski sladkorček boš odštela 25,95 EUR, svojo steklenično si lahko naročiš TUKAJ!

Nadaljnjo povezavo z "Orange Blossom" najdemo tudi v opisu Zarine dišave, ki gre takole: "Kraljevske trenutke je vedno treba proslaviti z oranžnimi cvetovi."

Mojstrica Malone se je tako tudi v cenovno dostopnejši kolekciji poklonila Kate in njeni podpori do znamke, parfumčka pa sta si izjemno podobna tudi v notah, saj lahko v "Fleur d'Oranger" najdeš cvet pomaranče, neroli in cvet ylang-ylanga, ki ga tako kot lilije in perunike prepoznamo po močnem cvetličnem vonju.

Tole se sliši resnično kraljevsko! 👑 *dodajamo v košarico*

Fotografije: Profimedia, Zara

Preberi še: TO je pravi razlog, zakaj Samanthe ne bo v Seksu v mestu (in ne, NI zaradi spora s Sarah Jessico Parker)

Priporočamo tudi: FOTO: Tako so videti naravni lasje Kim Kardashian (*ostali smo brez besed*)