Naša lepotna urednica je preizkusila VIRALNO TikTok maskaro (in to je njena ocena!)

Stavimo, da si že slišala za tole maskaro (in dramo, ki jo spremlja!).

Naša lepotna urednica je preizkusila VIRALNO TikTok maskaro (in to je njena ocena!) (foto: Osebni arhiv / Nataša Mernik) Osebni arhiv / Nataša Mernik
30. 3. 2023

Cosmopolitan lepotna urednica Nataša Mernik je vedno na lovu za novimi lepotnimi izdelki, redkokdaj pa ji uide tudi kakšna (lepotna) drama s TikToka.

Pred kratkim je na tem priljubljenem družabnem omrežju uporabnica Mikayla Nogueira objavila video, v katerem testira novo maskaro L'Oréal Paris Telescopic Lift in za katero pravi, da "ji je spremenila življenje". To bi bil povsem običajen lepotni video review, če je ne bi njeni sledilci in drugi TikTok uporabniki obtožili prave male goljufije.

Mikayla naj bi na koncu videa uporabila umetne trepalnice, kljub temu pa je trdila, da je to rezultat maskare. Njen video si lahko ogledaš tukaj.

Mesec dni po tem Mikayla samega (negativnega) odziva na njen video ni komentirala, maskara - ki mimogrede stane manj kot 15 € - pa je v dneh po objavi praktično izginila s polic trgovin in drogerij.

Nataša jo je želela preveriti tudi na lastnih trepalnicah in to je njena izkušnja (po tem, ko je uspela s police pograbiti zadnjo): 

"Maskara ima res zanimivo dvostransko krtačko, s katero lepo ločim svoje trepalnice, dosežem prav vsako izmed njih in jih dvignem. Kar mi je še posebej všeč je to, da mi trepalnic ne zlepi preveč skupaj in okrog oči čez dan ne pušča črnih sledi, kar se mi sicer pogosto dogaja.

Maskara L'Oréal Paris Telescopic Lift obljublja do 5 mm* daljše trepalnice in z rezultatom sem po dveh nanosih zelo zadovoljna. Sama maskara je tudi zelo obstojna in je postala del moje vsakdanje rutine ličenja."

*inštrumentalni preizkus, 25 žensk

Poglej si primerjavo Natašinih trepalnic z in brez maskare:

Kakšen pa se tebi zdi končni rezultat?

@natashamernik Testiram škandalozno @L’Oréal Paris maskaro 🤭✨#cosmopolitanbeautyeditor #slovenskitiktokerji #slovenskitiktok #tiktokslovenia #fyp #viral #makeup #scandal #mikaylanogueira #jeffreestar #loreal #lorealtelescopiclift #cosmopolitan #beautyeditor ♬ Lavender Haze - Taylor Swift

Foto: Osebni arhiv / Nataša Mernik