Na TEJ lokaciji boš na enem mestu našla vse vrhunske lepotne storitve (priporoča jih tudi Tjaša Kokalj Jerala!)

Tele fotke kar kličejo po razvajanju!

Na TEJ lokaciji boš na enem mestu našla vse vrhunske lepotne storitve (priporoča jih tudi Tjaša Kokalj Jerala!) (foto: https://www.instagram.com/tjasa_kokalj_jerala/) https://www.instagram.com/tjasa_kokalj_jerala/
11. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Po letu uspešnega delovanja prvega slovenskega dm Studia v Kranju, je svoj prostor za najbolj trendovske frizerske in kozmetične storitve končno dobila tudi Ljubljana. 

Ekipa te z najnovejšimi tretmaji in široko izbiro kakovostnih produktov pričakuje na naslovu Ulica Jožeta Jame 9.

Vse najbolj modne storitve za popoln videz so tako dostopne v enem salonu.

To je tudi vodilo dm Studia, ki s svojo strokovno ekipo želi strankam ponuditi le najboljše s svetovno priznanimi linijami izdelkov Afrodita Professional, Priori, Skeyndor, Depelive, LCN, LPG, L’Oreal Professional, Wella, Morrocanoil in Redken, ki bodo navdušile prav vsako lepotno navdušenko (ali navdušenca!).

Izkušnjo Tjaše Kokalj Jerala z dm Studiem si preberi tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala)

Najmodernejše tehnike in kakovostne storitve za individualen ideal lepote

V dm Studiu se tako lahko naročiš na modno striženje, OLAPLEX-ovo globinsko obnovo poškodovanih las ali barvanje z različnimi posebnimi tehnikami, kot so balayage, ombre, babylights in podobno.

V salonu je posebna skrb namenjena tudi oblikovanju in barvanju obrvi, naprednim kozmetičnim analizam kože, manikiri s permanentnim UV lakiranjem ter estetskemu podaljševanju in obnovi poškodovanih nohtov z IBX tretmajem. Odpravi celulit z maderoterapijo, naprednimi aparaturnimi tehnikami in body wrappingom ali pa preoblikuj celo telo z LPG tehnologijo.

Svojo kožo pa lahko razvajaš in pomladiš tudi z diamantnim pilingom, radiofrekvencami, mezoterapijo ali LPG-jem obraza.

Prostor, ki te bo očaral

Posebno pozornost ugodju in dobremu počutju so v dm Studiu namenili tudi pri opremi prostora. Nežni svetli toni in udobno pohištvo, ki izžareva življenjski utrip, obenem pa pričara trenutke brezskrbnega sanjarjenja, bo navdušilo tudi ljubiteljice notranjega dizajna.

Prostor z intimnim pridihom ti bo omogočal popolno sprostitev! Uživaj in se prepusti spretnim rokam strokovnjakov dm Studia.

Več informacij poišči na dmstudio.si.