Moraš videti, kateri je največji kirurški trend ta hip!

... in tudi najbolj bizaren.

Moraš videti, kateri je največji kirurški trend ta hip! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2017

"Joooj, imam majhne prsi …"

Ti je znano? Veš, nekoč smo jih imeli vsi!

Ali pa … "Prevelike so, niso dovolj velike, sploh jih ni, niso čvrste, pretirano čvrste so in …" Še bi lahko naštevali. Kakorkoli že, imamo jih in naše so.

In kot da se že ne ukvarjamo dovolj s tem, kakšne so te naše prsi, so ta hip na udaru še naše bradavičke. Ja, prav si prebrala!

"Problem niso vaše prsi, ampak vaše bradavičke!"

Tako so novi kozmetični trend za leto 2017 pri Plastic Surgery Group napovedali v zadnjih dneh.

"Opažamo porast žensk, ki nas obiščejo, ker želijo zmanjšati velikost svojih prsnih bradavic. Lansko leto je število takšnih primerov naraslo za 30 %," pravi njihov svetovalec za plastično kirurgijo, Mo Akhavani.

Pri Plastic Surgery Group pa med drugim tudi ugotavljajo, da so pacienti z majhnimi bradavicami nekoliko privlačnejši od tistih z večjimi.

Kaj pa zdaj? 

Si že pomislila, da bi zaradi tega izbrisala svoj Tinder profil? Se ti je porodilo vprašanje, če naj zdaj živiš v sramoti in strahu, ker nekdo ugotavlja, da tvoje bradavičke niso uvrščene v skupino 'privlačne'?

STOJ!

Imej rada svoje telo

Tvoje bradavičke so del tvoje anatomije. Imaš jih in z njimi lahko nahraniš otroka. Velike, majhne ali nekje vmes … Ni važno. Ti bodi samo TI.

Vir: Cosmopolitan.co.uk

Preberi še: VIDEO: To je pravi razlog, zakaj si ženske na prsi dajejo liste zelja! in Poglej, kaj se zgodi, če daš v uho košček česna

Priporočamo tudi: Kaj je skrivnost za srečno življenje? (vprašali smo Dance)