Monroe bob: Svež in enostaven način, kako bomo to poletje stilirale kratke lase

22. 5. 2024
Monroe bob: Svež in enostaven način, kako bomo to poletje stilirale kratke lase (foto: Instagram/Lydia Fowler)
Instagram/Lydia Fowler

To poletje je definitivno poletje boba. 😍

Najprej smo z zanimanjem pogledale roza bob Kim Kardashian, za katerega smo le upale, da je nesrečno naključje, ampak si takoj za tem oddahnile, ko so druge znane osebe pokazale trend hydro boba. Kaj kmalu ga je zamenjal nov trend, nad katerim smo še bolj navdušene - monroe bob. Monroe bob je novi način, kako stilirati svoje kratke lase to poletje in tukaj je vse, kar moraš vedeti o tem stilu.

Kot že samo ime trenda namiguje, gre za pričesko, podobno tisti, ki jo je nosila legendarna Marilyn Monroe. Gre za pridih glamuroznega, privlačnost te frizure pa je predvsem v njenem volumnu in načinu, kako je stilizirana. Medtem ko druge bob frizure gladijo ali strateško umikajo za ušesa, monroe bob prinaša dozo elegance s svojo obliko. Je poln volumna in "razmršen", ampak v resnici zelo premišljeno stiliziran, zapeljivo pada čez obraz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LYDIA FOWLER MUA (@lydiafowler)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LYDIA FOWLER MUA (@lydiafowler)

Pri kratkih laseh stiliranje zahteva spretno rokovanje z okroglo krtačo in fenom. Zaradi tega mnoge lepotne navdušenke raje obiščejo frizerski salon, monroe bob pa je popolna inspiracija, ki jo lahko shraniš za naslednji obisk. Če pa si med tistimi, ki so vešči urejanja lastnih las, bodo velika okrogla krtača, navijalke in dober lak za lase tvoji najboljši zavezniki. Lak za lase, ki ohranja maksimalen volumen čez cel dan, je pri tem stajlingu nujen. Pa srečno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIR • BY • SUZI • ANGELINA (@hair.by.suzi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARTSY Stacey Toner (@staceytoner_artsy)

Preberi še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu