Lasje bi izbrali JOHN FRIEDA Luxurious Volume!

Si za to, da teden začneš na način, ki bo usmerjal potek dogodkov po tvojih željah – s pričesko, ki ti bo vlila samozavest in te ob tem še spravila v dobro voljo? Najboljše pri vsem tem pa je, da to  lahko narediš kar sama doma. Nenazadnje sta za vsako Cosmo dekle videz in zdravje las izjemnega pomena.

Lasje bi izbrali JOHN FRIEDA Luxurious Volume! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ustvari videz in občutek bolj polnih las.Kako? Z izbranimi izdelki John Frieda!

7-dnevni šampon za volumen

Vsak dan odkrij izjemen volumen las. S *Caffeine Vitality* kompleksom ta šampon transformira tanke lase brez volumna v privlačno polno pričesko z občutno mehkobo.

Kako ga uporabljati: Nežno ga vmasiraj v mokre lase in nato dobro speri. Nadaljuj z LV 7-dnevnim balzamom za volumen in nadaljnjo nego za večji volumen las. P.S. Seveda pred tem ne pozabi uporabiti še regeneratorja ...

Fine to Full – Razpršilo za večji volumen las

Z njim boš ustvarila  videz in občutek bolj polnih las. To izjemno razpršilo namreč ustvari volumen ob lasnih korenih in po celotni dolžini las.

Kako ga uporabljati: Najprej z brisačo osuši lase in po njih izdatno razprši sprej za večji volumen las. Prepričaj se, da je nanos v celoti pokril lase po površini in med lasmi. Uporabi več ali manj, glede na dolžino in debelino las. Lase nato razčeši in s tem enakomerno razporedi proizvod po celotni dolžini las. Lase popolnoma posuši s sušilcem las. Za še polnejšo pričesko še nekajkrat razprši proizvo!

Blow Dry Lotion – Losion za volumen ob lasišču

S tem izdelkom pa boš privzdignila lase ob lasišču. Losion Blow Dry Lotion za volumen las namreč vsebuje kompleks, ki dvigne lase ob lasnih korenih.

Kako ga uporabljati: Najprej z brisačo osuši lase in izdatno razprši losion, pri tem pa se koncentriraj na področje ob lasišču. Prepričaj se, da je nanos v celoti pokril lase po površini in med lasmi preden začneš sušiti s sušilcem in zaključiš z oblikovanjem pričeske.

Zakaj  John Frieda?

Med drugim tudi zato, ker imajo izdelki John Frieda izjemen vpliv na razvoj. Številne inovacije na področju proizvodov za nego las omogočajo transformacijo las ter lepe, sijoče in urejene lase. Ustvarjajo jih vrhunski strokovnjaki, ki se zavedajo, da imajo različni tipi in barve las drugačne potrebe. Rezultat so izjemni proizvodi za nego las, ki so v veselje in zadovoljstvo številnih uporabnic.